MARKO EDGE
Grupa Van Gogh

U okviru turneje “Visoki napon” grupa Van Gog održaće 2. juna koncert u klubu Replugged, koji će publici predstaviti kako novi album”More bez obala”, tako i pesme sa albuma snimljenih tokom karijere.

– Verujem da će to biti jedan dobar energetski zagrljaj sa publikom koji će obeležiti i ulaz grupe Van Gog u studio, gde spremamo neka nova iznenađenja.

Ipak, prošlo je tri godine od albuma “More bez obala”. Napokon se nalazimo ponovo kao trojka Srba, Dragan i ja. Siguran sam da će i naša publika u Beču uživati u svakoj odsviranoj pesmi. Ovi mlađi reaguju skokom i vriskom na “Moj anđele brate”, “Nešto me vuče dole”, “Spisak razloga”, njihovi roditelji na “Mamu”, “Basnu”, “Neko te ima”, “Sreća”, “Klatno”… I onda kad se generacije spoje na jednom mestu uvek rezultira osmehom i dobrom energijom. Volimo da siđemo sa bine, da se družimo sa publikom. Pogotovo u klubu, koji je izazov za Van Gog. Uvek smo raspoloženi da popijemo pivo sa nekim, popričamo, slikamo sa fanovima. To je za nas veliko zadovoljstvo bilo i biće – kaže nam Zvonimir Đukić Đule.

Muzičar ističe da ga raduje povratak u klub, jer svaki put, kako kaže, dolazi ispit dečaštva i zrelosti kroz sve ove godine kroz koje je grupa Van Gog prošla.

– Krenuli smo iz malih klupskih prostora i ta atmosfera ponovo je u našim redovima. Adrenalinski naboj bude veći. Nismo od onih koji otaljavamo koncerte. Jer 36 godina smo prešli odgovorno, posvećeno i dostojanstveno bez ijednog faula sa nekim vrhunskim i sa nekim manje dobrim pesmama. Svako od nas ima i uspone i pad. I pad je uspon i u tim padovima nismo znali da pokleknemo isto kao što i u usponima i priznanjima koje smo dobijali nismo poželeli da se uzvisimo.

Uz “Vesti” na koncert

Uz svaku kupljenu kartu svaki posetioc će dobiti CD “More bez obala”, a majice na kojima će biti ispisani gradovi turneje biće u prodaji. Grupa Van Gog deli 3 puta po 2 karte, za najbrže čitaoce “Vesti”, koji se mogu javiti na telefon naše redakcije u prestonici Austrije, 069 912 082 768. Oni najsrećniji svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu kluba i uživati uz svoju omiljenu grupu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here