Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.07.2012.
09:52
D. Dušanić - Vesti A

"Napunićemo džepove i pravac Tasos"

Protekle nedelje Aleksandar - Aca Ilić (50) je samovao. Supruga Biljana i njihov sin Ivan ostavili su ga da čuva kuću u Beogradu, dok su oni bili u poseti njenoj familiji u Nišu i okolini.

Nije kao ranije, ali ne možemo da se žalimo jer ćemo do polovine avgusta raditi udarnički, pevaćemo na svadbama, krštenjima i zabavama: Aca sa sinom
 


- Sedam dana smo bili razdvojeni, taman toliko da se uželimo jedni drugih. Po ovoj vrućini nije mi se mililo nos da promolim van kuće. Samo sam izlazio da kupim najosnovnije namirnice, a i to me je mrzelo - iskren je Aca, koji je sa suprugom Biljanom isplanirao radno leto, ali biće vremena i za odmor.

Izgustirao sam klađenje


Nekada ste uplaćivali tikete u sportskim kladionicama, a danas?


- Izgustirao sam klađenje i kladionicu. Bilo je zabavno dok je trajalo, imao sam nekoliko puta uspeha, ali nekih para baš i ne vidoh. Sve se to vrtelo u krug - malo imaš sreće, pa nemaš, a i kad sam pogađao i dobijao neku paricu, opet bih je ulagao na klađenje, tako da zarade nije bilo. Evo, prođe Evropsko prvenstvo u fudbalu, gledao sam ga rekreativno i bez nerviranja, jer kada se naši ne takmiče, za mene je sve to razbibriga.

Mnogi pevači se žale da nemaju posla, kako Bilja i vi prolazite?
- Ne možemo da se požalimo. Nije kao ranije, ali dobro je. Tokom jula i do polivine avgusta radićemo udarnički i pevaćemo na svadbama, krštenjima i zabavama. Što bi ovi estradni šereti rekli, popravićemo malo krvnu sliku, napuniti džepove, a onda valja to i potrošiti, pa ćemo od 15. avgusta ići porodično na odmor. Kao i prošle godine, nas troje letovaćemo na Tasosu.


Da li, poput mnogih vaših kolega, imate profil na Fejsbuku ili nalog na Tviteru?

- Ma, kakvi, nisam u tom fazonu. Kada sam bio na Farmi, moj Ivan je na Fejsbuku piskarao nešto, agitovao je za mene, ali posle toga - tajac. Mada, ko zna, možda se i ja uključim u te društvene mreže. Koliko vidim, ima to efekta. Ovi što tvituju, stalno se motaju po medijima. Kakav god komentar da postave, za tili čas se o tome raspreda, kao da je pitanje od životne važnosti.


Početkom septembra bićete učesnik na jednom bugarskom festivalu. Imate li nameru da tu pesmu kasnije prepevate i na srpski?
- Ne, ostaće numera samo na bugarskom jeziku. Namenski sam je radio za Pirin folk, veliki međunarodni festival na kome će se takmičiti pevači iz zemlje domaćina, kao i kolege iz Ukrajine, Gruzije, Rumunije, Makedonije, a ja sam jedini predstavnik Srbije. Inače, iz Bugarske Biljana i ja u poslednje vreme imamo sve više poziva za gostovanje. Siguran sam da će mi učešće na festivalu u Sandanskom uticati još na bolji rejting i veću popularnost kod komšija.


Vaš sin Ivan nasledio je muzički talenat od Bilje i vas, hoće li i on biti pevač?
- Ponosan sam na sina, šesti razred završio je sa svim peticama i pretpostavljam da će posle osnovne škole upisati gimnaziju, jer mu dobro idu društvene nauke, a onda ko zna. Mnogi me pitaju da li i dalje peva, jer je išao na školska takmičenja, a tokom mog boravka na Farmi u nekoj emisiji je i zapevao. Međutim, tu se sve i završilo. Nema ambicija da peva, mi ga ne forsiramo, iako ima lep glas i talentovan je.

Sit se načitam


- Ja sam starovremenski čovek! Znam da uključim računar, pogledam ektronsku poštu, mada frka je kad treba da odgovorim i pošaljem mejl. Ponekad moram sina da zovem u pomoć. Jedino što uživam da čitam brojne novine preko interneta. Sit se načitam. I pored toga, ostala mi je navika da svakodnevno kupujem pojedina štampana izdanja. Volim da prelistavam strane, a drago mi je i kad zadremam, pa novine nehajno padnu preko mene.

POVEZANE VESTI

Petak 06.07.2012. 08:39
Bar u životu nisu pravili skandale.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online