Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 18.01.2014.
12:45
M. Stojiljković - Vesti A

Murinjova pravda: Matić u startnoj postavi? Nema šanse!

Ima onih koji su mnogo više zaslužili da budu u timu protiv šampiona Engleske, poručio je menadžer Čelzija pred sutrašnji derbi sa Mančester Junajtedom.

Žoze Murinjo

Nemanja Matić je stigao na Stamford Bridž kao veliko pojačanje, kao najbolji igrač portugalske lige, plaćen oko 21 miliona funti, ali tek treba da se izbori za startnu postavu u Čelziju, poručuje menadžer tima Žoze Murinjo.

Srpski reprezentativac je po potpisivanju ugovora rekao da se oseća odlično, da je prošlog vikenda igrao u derbiju između Benfika i Porta i da je spreman da zaigra u nedelju protiv Mančester Junajteda, međutim, Murinjo je poručio da nema šanse da se to dogodi:


- Protiv Mančester Junajteda sigurno neće početi meč, tek je stigao, ima onih koji su mnogo više zaslužili da budu u postavi, poručio je menadžer Čelzija i pojasnio:


- Kakva bi to bila poruka ostalim igračima, kad bi neko čim dođe u Čelzi ušao u startnu postavu? Vrlo loša, rekao bih. Ne bi bilo korektno prema ostalim mojim igračima, koji su dosadašnjim partijama i ponašanjem zaslužili da budu u prvih 11.

Ne igra ni Ivanović
Murinjo je takođe rekao da je Frenk Lamprad spreman za derbi sa Junajtedom, ali ne i Branislav Ivanović.
"Lampard je cele nedelje trenirao sa timom i mislim da će igrati, Ivanović nije odradio nijedan trening i ne verujem da će biti spreman - kazao je Portugalac.

Dakle, Matiću tek predstoji da se bori za svoje mesto pod suncem.


- Sad je i Nemanja moj igrač, tretiram ga kao sve ostale. Znam da je odličan vezni fudbaler i očekujem da nam mnogo toga dobrog donese, ali ne želim da žurimo, za njega ima vremena da pokaže šta zna.


Murinjo takođe ne želi da njegov Čelzi ima ulogu apsolutnog favorita protiv Mančester Junajteda, što su pojedini mediji najavili pred sutrašnji veliki derbi.


- Da se razumemo, mi ne igramo protiv sedmog tima na tabeli koji zaostaje 11 bodova za prvim, već protiv šampiona Engleske! To ne smemo da zaboravimo. Niti će nas zavarati promenljivi rezultati Junajteda u poslednje vreme.Odigrao sam u karijeri mnogo derbi utakmica i često se dešavalo da tim koji se nalazi u teškoj situaciji pobedi, zato ovaj meč smatram izuzetno opasnim - kazao je portugalski stručnjak.


Meč između Čelzija i Mančester Junajteda na programu je sutra (17.00 CET) na Stamford Bridžu.

POVEZANE VESTI

Subota 18.01.2014. 19:37
Dobro. Sta je tu sporno? Nije Nemanja dosao u neki mali klub kao spasioc, pa da je odmah prva uzdanica. Naravno da ce igrati. Gledao sam Morinjov intervju i bio je savrseno korektan. Matic nece biti u startnoj postavi, ali mogu da se kladim da ce uci u igru. I trener mora da vodi racuna o svima. Ne zeli porazene ili ponizene igrace. Savrseno ispravna odluka. Zna da je prvenstvo dugacko, da mora da rotira i zeli da ima uvek igrace koji su "gladni" i puni samopouzdanja. Da je odmah Maticu "otvorio" mesto, neko bi se osetio ponizenim...a takav igrac bi u buducnosti bio skoro neupotrebljiv. Zato i jeste veliki trener.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online