Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.07.2015.
11:11 >> 22:30h
Vestionline A

Fudbalski transferi: "Karamele" ne odustaju od Vidića, Bosančić u Kini, Pantić u Viteseu

Iz dana u dan se zahuktava prelazni rok u Evropi. Everton i dalje želi da dovede Nemanju Vidića. Doskorašnji fudbbaler Crvene zvezde Miloš Bosančić karijeru će da da nastavi u Super ligi Kine. Danilo Pantić počeo da trenira sa Viteseom. Savić na meti "jorgandžija", dok je Nikola Maksimović tražen na "čizmi". Barselona pobedila Juventus, Atletiko Madrid i Mančester Siti u trci za talentovanog 18-godišnjeg Brazilca iz Fluminensea Žersona. Barsa neće Pogbu, zasad...

Tanjug
Nije se naigrao u omiljenom crveno-belom dresu: Miloš Bosančić

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.47 - Urugvajac odjavio Milan! Ekipa Siniše Mihajlovića je želela da pojača konkurenciju u odbrani Dijegom Godinom, ali je štoper Atletika poslao poruku da ga selidba iz Madrida ne zanima.

21.22 - Juventus i Čelsi su na dobrom putu da se dogovore oko prelaska Huana Kvadrada u Torino. Italijanski mediji javljaju da su dve strane blizu dogovora, nakon što je Juve ponudio 25.000.000 evra u startu. Plavci traže 34.000.000, ali bi rado spustili cenu i na 30.000.000 evra, kako bi se dogovorili oko povratka Kolumbijca u Seriju A.
20.02 - Britanski mediji javljaju da je PSŽ ponudio trampu Mančester Junajtedu - Kavani za Di Mariju! Problem bi, međutim, mogla da predstavlja činjenica da bi Argentinac radije da se vrati u Primeru nego da se preseli u Francusku.
19.23 - Totenhem je spremio 40.000.000 evra u nameri da angažuje u paketu fudbalere Evertona Kevina Miralasa i Džejmsa Mekartija. Menadžer "pevaca" Maurisio Poketinointeresovao se i minule zime za ovu dvojicu fudbalera.
18.34 - Britanski "Telegraf" lansirao je bombu: Mančester Siti je spremio 70.000.000 evra za napadača Volfsburga Kevina De Brujnea. Očigledno je da su bogati šeici odlučili da potroše bogatstvo na pojačanja ovog leta.
18.04 - Navala na Hozea Kaljehona. Posle Atletiko Madrida u trku se uključio i Arsenal. "Tobdžije" su spremile ponudu tešku 25 miliona evra. Ako se uzme u obzir da je Rafa Benitez napustio klupu Napolija, sve je izvesnije da će Španac napustiti Seriju A. Slatke muke za ofanzivnog vezistu...
17.26 - Karlos Tevez napustio Juventus i vratio se u Boku Juniors. Transfer Argentinca težak je 6,5 miliona evra.
16.03 - Iako se prethodnih dana spekulisalo da će Matija Nastasić promeniti klub, došlo je do promene plana. Srpski reprezentativac neće napustiti Šalke i preseliti se u Juventus.
15.15 - Italijanski mediji javljaju da je Edin Džeko na korak do potpisa za Romu. Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije i Manchester Sitija dogovorio je uslove svog ugovora s "vučicom" i ostalo je da se Siti i Roma dogovore oko odštete. Čelnici rimskog kluba otputovali su na pregovore u Mančester.
15.12 - Novi igrači Čukaričkog su: golman Nikola Petrić, vezisti Saša Jovanović i Branislav Petrić i štoper Marko Ranđelović.
15.06 - Predsenik Barselone Đozep Bertomeu rekao je da nije priorotet kluba dovođenje sjajnog veziste Juventusa Pola Pogbe, koji je najtraženiji igrač današnjice. Ostaje da se vidi gde će Francuz, koga "stara dama" neće da proda ispod 100 miliona evra. Osim Barse u igri za Pogbu su bili Real i Mančester Siti.
14.25 - Everton ne odustaje od Nemanje Vidića. U Interu žele da se otarase Srbina, koji je imao katastrofalnu sezonu na "Đuzepe Meaci". Najbolje partije u karijeri, iskusni štoper je imao u Mančester Junajtedu, u kojem je proveo osam sezone pre nego što se 2014. preselio u Milano, ali dolaskom Roberta Manćinija izgubio je mesto u startnoj postavi.

14.01 - Reprezentativac Bosne i Hercegovine i doskorašnji član Stouka Asmir Begović novi je golman Čelsija, potvrđeno je na sajtu kluba, prenosi Tanjug. Begović je sa "plavcima" potpisao četvorogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem jedan. 

- Veoma sam srećan što sam se pridružio ekipi Čelsija. Posle dugačkih razgovora sa menadžerom, zaključio sam da mogu da nastavim da se razvijam kao igrač ovde, kao i da ću biti važan deo tima. Jedva čekam da se pridružim ekipi i počnem da treniram - izjavio je 28-godišnji golman.

 

 

12.20 - Vezista Crvene zvezde Danijel Avramovski provešće narednih godinu dana na pozajmici u OFK Beogradu. Makedonac nije u prvom planu kod Miodraga Grofa Božovića, pa će na Karaburmi pokušati igrama da zasluži povratnu kartu za "Marakanu".
12.15 - Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović veoma je tražen ovog leta na Aoeninima, a posle Napolija i Milana u trku se uključila i Fiorentina. Kako navodi Tutosport, a prenosi Tanjug, klub iz Firence spreman je da kao deo dogovora uključi Nenada Tomovića, koji ulazi u poslednju godinu ugovora, a ima platu od tri miliona evra. Mediji na Apeninima prenose i da je Torino odbio 12 miliona evra od Napolija za nekadašnjeg štopera Crvene zvezde.
12.00 - Mančester Junajted ne staje sa dovođenjem pojačanja za predstojeću sezonu pošto su čelnici tima sa "Old Traforda" dogovorili transfer Morgana Šnajderlina iz Sautemptona.
11.55 - Nekadašnji štoper Partizana Stefan Savić je na ceni. Fiorentina traži 20.000.000 evra za stamenog Crnogorca. Viola je odbila ruski Zenit, a u trci za Savićem uključio se madridski Atletiko, koji u bivšem fudbaleru crno-belih vidi idelanu zamenu za Mirandu, koji je otišao u Inter.

11.51 - Menadžer Liverpula Brendan Rodžers potvrdio je da će mladi engleski reprezentativac Rahim Sterling napustiti klub i preseliti se u Mančester Siti. 

- Situacija je veoma jednostavna, dva kluba su se dogovorila i Rahim će posle lekarskih pregleda preći u Siti -  izjavio je Rodžers na konferenciji za medije u Bangkoku, gde Liverpul započinje turneju po Aziji i Australiji, a prenosi Tanjug. Engleski mediji prenose da je transfer vredan 68 miliona evra.

11.45 - Danio Pantić je bio na "ledu" od prošle zime jer nije hteo da potpiše ugovor sa Partizanom, a mladi vezista počeo je pripreme sa Viteseom. Navodno, Pantić je igrač Čelsija, a u klubu iz Arnema igrao bi na pozajmici. U Viteseu igra još jedan Srbin Uroš Đurđević. 
11.08 - Zimus je Sejdu Dumbija prešao iz CSKA u Romu, ali se nije naigrao u dresu "vučice", pa je moguće da se vrati u redove "armejaca".

11.05 - Doskorašnji igrač Crvene zvezde Miloš Bosančić ponovo je otišao u Kinu. Posle očajne sezone u crveno-belom dresu, vezista je potpisao ugovor sa kineskim superligašem Handžu Gritaunom. Pre Zvezde, Bosančić je igrao u Južnoj Koreji, u Gjongnamu, a najbolej partije u karijeri prikzaivao je u češkom Liberecu.

11.01 - Mladi fudbaler Fluminensea Žerson karijeru će nastaviti u Barseloni, saopštio je njegov otac, prenosi Tanjug. On će u Barselonu preći u januaru, kada katalonskom klubu istekne zabrana registrovanja novih igrača. Žerson ima 18 godina, igra u veznom redu, a interesovanje za njega pokazali su Juventus, Atletiko Madrid i Mančester Siti. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online