Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.07.2015.
10:26 >> 22:17h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Roma mami "srpsku stenu", Jovetić u Interu, Mutinjo i Ljorente u Arsenalu?

Prelazni rok se zahuktava. Rešene su sve nedoumice oko prelaska Artura Vidala iz Juventusa u Bajern. Liverpul je našao zamenu za Sterlinga u liku Kristijana Bentekea, koji je postao najskuplji Belgijanac u istoriji. Benitez ne pušta Ramosa u Mančester Junajted. Nemanja Vidić na meti Rome. Jovetić konačno u Interu, ali na pozajmici iz Mančester Sitija. PSŽ za Di Mariju i Lakazeta spreman da plati više od 100 miliona evra. Barsa već završila prelazni rok.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.15 - Aston Vila je izgleda ekspresno pronašla zamenu za Kristijana Bentekea koji je otišao u Liverpul. Klub iz Birmingema već je poslao Bordou ponudu od 21.000.000 evra za Urugvajca Dijega Rolana koji je prošle sezone dao 16 golova za Žirondince. 

21.46 - Izgleda da je konačno gotova saga o Ivanu Perišiću! Volfsburg i Inter dogovorili su visinu obeštećenja. Radi se o 20 miliona evra, preneo je italijanski "Skaj". Sada preostaje da hrvatski fudbaler dogovori lične uslove sa "neroazurima". 

21.10 - Iako ima 37 godina Didije Drogba je i dalje vrlo cenjen na svetskoj fudbalskoj sceni. Posle Njujork Red Bulsa i Čikaga, za bivšeg reprezentativca Obale Slonovače interesuje se još jedan MLS ligaš Montreal. Kanađani su već poslali Drogbi zvaničnu ponudu i očekuju da im u naredna dva do tri dana iskusni centarfor odgovori.

21.02 - Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Danilo Pantić, kojem je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Partizanom, zvanično je postao fudbaler Čelsija koji ga je poslao na pozajmicu u Vitese. 
20.36 - Golman Pari Sen Žermena Salvatore Sirigu demantovao je da želi da napusti "Park prinčeva" u ovom prelaznom roku.
- Ostajem u Parizu, nemam nameru da menjam sredinu. To bi značilo da sam bacio prethodne četiri godine provedene u ovom klubu - rekao je italijanski golman koji je u PSŽ došao iz Palerma.

20.00 - Španska "Marka" objavila je da je Monako pristao da proda Žoaa Mutinja londonskom Arsenalu i da je portugalski vezista na koran od dresa "tobdžija". Dve strane navodno su već u poodmakloj fazi pregovora i uskoro bi transfer trebalo da bude ozvaničen.

19.25 - Kako prenose italijanski mediji, Fernando Ljorente u ovom trenutku najbliži je prelasku u londonski Arsenal. "Tobdžije" su u potrazi za pojačanjem u špicu, a pored ekipe Arsena Vengera i Porto je veoma uporan u trci za gorostosnim centarforom. 

17.36 - Filip Đuričić ponovo je interesantan engleskim premijerligašima. Posle Sautemptona, za njega su interesovanje pokazali novi član elite Bornmut i Norič. Njegov klub, Benfika voljan je da ga pošalje na novu pozajmicu uz opciju otkupa ugovora za 7.000.000 funti.
17.20 - Posle Marka Pavlovskog, Filipa Markovića i Marka Šćepovića ugovor sa belgijskim Muskronom potpisali su Nikola Gulan i Nikola Aksentijević. 

16.59 - Posle sezone u B timu, Barselona je spremna na novi korak u razvojnom putu Alena Halilovića. Raspoložena je da nekom pozajmi mladog Hrvata, a kandidati su Sevilja, Everton i Vest Hem.

16.37 - Već su doveli Milana Gajića kao zamenu za Marijana koji je potišao u Sevilju, ali u Bordou kao da ne veruju poptuno zlatnom "orliću", pa dovode još jednog desnog beka. Madridska štampa javlja da je Bordo postigao dogovor sa Ateltikom o pozajmici Havijera Mankilja.
16.24 - Lepe vest i za navijače Lacija. Nema rasprodaje ekipe pred kvalifikacije za Ligu šampiona! Iako Nemci nude 15.000.000 evra za Senada Lulića, Lacio mu nudi novi ugovor. Takođe, ponudu za produžetak saradnje do 2018. godine je dobio i golman Federiko Marketi. Lepo od Lotita što je odlučio da zadrži ekipu.

15.58 - Lokalni radio iz Toskane javlja da su predstavnici Fiorentine otputovali u Brisel na završne pregovore sa Genkom oko Sergeja Milinkovića Savića. Izgleda da Lacio gubi trku.

15.39 - Grčki mediji pišu da šampion Olimpijakos želi da dovede bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića kao zamena za Kostasa Mitroglua, koji se vraća u Fulam posle jednogodišnje pozajmice u Pireju.
15.10 - Mančester Junajted ne misli da stane na već potrošenih 100 miliona evra na Švajnštajgera, Šnajderlina, Depaja i Darmijana. Nova meta "đavola" je vezista Lacija Lukas Bilja. Međutim, italijanski mediji navode da su nebesko-plavi glatko odbili prvu ponudu od 25 miliona evra. Licitacija je počela.
15.06 - Posle Mančester Junajteda i Liverpul je zainteresovan za dovođenje veziste Barselone, Pedra. Cena za trofejnog fudbalera je oko 30 miliona evra. Iako nije standardan član prve postave teško će Barsa da se odkrekne veziste koji je čitavu karijeru proveo na "Nou Kampu".

15.00 - Ni Mančesterovih 100 miliona evra nije uspelo da odobrovolji Bajern da pusti na "Old Traford" Tomasa Milera. 

- Postoje igrači koji nemaju cenu. Bili bismo ludi da prodamo Milera - rekao je prvi čovek Bajerna Karl Hajnc Rumenige

14.41 - Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da ne zna hoće li napadač iz BIH Edin Džeko i naredne sezone igrati za "građane". Čileanski stručnjak nije pružio Džeku šansu da sa klupe uđe u igru u prijateljskom meču protiv Rome, što je podgrejalo glasine da bi mogao da pređe upravo u taj italijanski klub.
13.20 - Prelazni rok je završen za Barselonu, izjavio je predsednik šampiona Evrope Đozep Bertomeu. To znači da nema više ni odlazaka ni dolazaka. Pol Pogba je ostao za januar ili možda za naredno leto. Katalonce je od bitnijih igrača napustio samo dugogodišnji kapiten Ćavi Ernandez, a od pojačanja su stigli Turčin Arda Turan iz Atletika i Vidal z Sevilje.
12.22 - Argentinski veteran Esteban Kambijaso mogao bi da ostane u Premijer ligi iako je napustio Lester. Za bivšu "radilicu" Intera interesuje se Vest Hem.
12.15 - PSŽ sprema da potroši 100.000.000 evra narednih dana za dvojicu igrača. Anhel di Marija je vićen u Parizu, a njemu bi mogao da se pridruži Aleksandar Lakazet (Lion), najbolji strelac šampionata Francuske. Lakazet bi stigao kao zamena za Zlatana Ibrahimovića koji je na izlaznim vratima "svetaca".
12.00Crnogorski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija Stevan Jovetić narednih godinu dana igraće na pozajmici u Interu, objavio je italijanski Skaj Sport, prenosi Tanjug. Kako se navodi, dva kluba postigla su dogovor o pozajmici sa opcijom otkupa na kraju sezone za 15 miliona evra i Jovetić će do kraja ove nedelje biti predstavljen kao novi igrač Intera.     
11.10 - Kakva je budućnost Nemanja Vidić? U Interu žele da mu vide leđa, "srpska stena" neće sa "Đuzepe Meace" gde ima veliku platu. italijanski mediji pišu da Roma prati situaciju iz prikrajka i da bi rado Srbina videla u svojim redovima. Za Vidića se interesuje i Everton. Sapunica će potrajati...

11.00 - Benitez ne pušta Ramosa u Mančester Junajted.

- Imam veliki respekt prema Luisu van Galu, ali Serhio ostaje u Realu. On je naš kapiten i jedan od ključnih igrača - rekao je novi trener "kraljevića" Rafa Benitez.

Odlaskom Kasiljasa u Porto, Ramosu je namenjena kapitenska traka madridskog kluba.

10.25 - Belgijski napadač Kristijan Benteke je i zvanično postao novi igrač Liverpula za sumu od 46 miliona evra. Doskorašnji igrač Aston Vile postao je najskuplji belgijski fudbaler u istoriji, pošto je transferom na "Enfild" srušio prethodni rekord koji je držao Aksel Vitsel prelaskom u Zenit. Novac nije bio problem Liverpulu, jer je nedavno prodao Rahima Sterlinda u Mančester siti za 68 miliona evra.

 

 

10.21 - Dosadašnji fudbaler Juventusa Čileanac Arturo Vidal uskoro postaje novi član minhenskog Bajerna, potvrdio je izvršni direktor nemačkog kluba Karl Hajnc Rumenige, prenosi Tanjug.
- Mogu da potvrdim da smo sa obe strane - sa igračem i sa Juventusom, postigli sporazum. Nedostaje još samo da Vidal prođe medicinske preglede i da potpiše ugovor - rekao je Rumenige.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online