Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 20.07.2011.
22:22
Vestionline A

''Hadžić se nije krio u Rusiji''

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama o tome da je haški optuženik Goran Hadžić mogao da se krije na teritoriji Rusije.

"Nemamo informacije o ranijem mestu prebivališta Hadžića", rekao je izvor iz Ministarstva agenciji RIA Novosti.

Uhapšen posle sedam godina skrivanja: Goran Hadžić

RIA Novosti podseća da je beogradski list Pravda pisao da postoji mogućnost da se Hadžić krio u Rusiji. Hadžić je uhapšen jutros na Fruškoj gori, posle sedam godina skrivanja.

Hadžić je pred Haškim tribunalom optužen za zločine nad Hrvatima i drugim nesrbima u istočnoj Slavoniji 1991-92. godine, uključujući streljanje 194 hrvatska zarobljenika na Ovčari kod Vukovara.
 

Ljajić: Biće istraženo kretanje Hadžića

Šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da predstoji istraga o kretanju i mreži pomagača Hadžića.

"Najvažnije je da je uhapšen i da će biti izručen Haškom tribunalu, a svi drugi detalji će biti istraženi", rekao je Ljajić Radio-televiziji Srbije.

Ljajić je naveo da srpske bezbednosne službe nisu potvrdile informacije o Hadžićevom boravku u inostranstvu, kako tvrdi njegov advokat Toma Fila.

"Napraviće se rekonstrukcija njegovog kretanja. Preuranjeno je govoriti o detaljima, imamo brojna saznanja koja nismo uspeli da potvrdimo", rekao je Ljajić i naveo da "posao nije kompletno završen" dok se ne ustanovi kompletna mreža Hadžićevih pomagača.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.07.2011. 23:26
Iz Novog Sada je pobegao u Bačku Palanku sa namerom da pobegne u Hrvatsku ali nije poneo putovnicu pa je produžio u manastire u Srem. Oni su u brdima pa tamo ima i vojnih objekata tako da je bila milina i to redom manastir po manastir godinama. Privina Glava, Đipša, Kuveždin, Petkovica, Šišatovac, Mala Remeta, Velika Remeta, Jazak, Staro Hopovo, Novo Hopovo, Grgeteg i na kraju Krušedol gde je pao. Pade taman na vreme za pregovore Stefanović - Tahiri, ali Kuper pišmanio posao do septembra. Sada opet tesno, nema više ni jednog Srbina na lageru za trampu.
Četvrtak 21.07.2011. 00:11
Verujem da je uhapšen ranije, a da je danas to objavljeno u medijima. Znam mnoge ljude iz sela Krušedol i Krušedol-Prnjavora i niko nije video nikakvu policiju zadnjih dana... Pitanje je da li je uopšte tamo i uhapšen...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online