Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 07.05.2016.
10:05
B. Živančević - Vesti A

Nikoliću, čestitam pobedu na izborima dogodine!

Da čestitam pre Merkelove i Kerija, da se upišem i ja u listu onih koji su znali na vreme: Tomislav Nikolić je apsolutni pobednik na izborima za predsednika Srbije 2017. godine! A da to nije daleko od istine uverava me i njegova tvrdnja, kao čoveka sklonog proročanstvima i gledanju u soc od kafe, da bi voleo još jedan mandat "jer nosi takav krst". Više od toga, u čvrstom uverenju o Nikolićevoj doživotnoj ustoličenosti na čelu jadne Srbijice drži me činjenica da "cenzus opozicija", koja se "kroz iglene uši" ubacila u parlament, nema ličnost koja nije moralno i politički istrošena i koja kod prosečnog glasača ne izaziva mučninu.

Tanjug
Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić zagledani u budućnost

Trpajući pod tepih sve sramote kojima nas je predstavljao u svetu, od "žutih ljudi koji piju vodu sa Morave" do gledanja u šolju sa nekakvom turskom starletom, Nikolić bez trunke srama i bez ikakvog povoda započe predsedničku kampanju objavljivanjem kompilacije državničkih poseta i susreta koje je za vreme svog predsednikovanja, i to o našem trošku, upriličio po svetu. I neka je, bar se Dragica naputovala! A onda mu na um pade Tito, njegov doživotni kolega poznat po sklonosti ka lovu, te iskamči od nekakvog Lovačkog saveza Srbije da mu dodele ordenje.

Tako srpska stvarnost svakodnevno potvrđuje da "od goreg uvek ima gore", i da će nam, gotovo sigurno i bez neizvesnosti, Nikolić biti na grbači do 2022. godine. Kakvi su nam lideri opozicije ali i domaća uvlakačka elita, ne bi čudilo da Nikolić, naviknut da polaže nekakve skalamerije u rupe u zemlji putem kojih komunicira sa bogom, na predsedničke izbore izađe sam sa svojim odrazom u ogledalu, iako se u njegovom slučaju, taj odraz u ogledalu ne bi video.

I neće Nikolić ponovo biti na čelu Srbije zato što je harizmatičan i državnički uspešan već zato što drugog kandidata nema. Opozicija je, ukrupnjena koliko su im sujete dozvoljavale, jedva prešla cenzus na parlamentarnim izborima, koji su bili svojevrstan referendum protiv Nikolićevog večitog zamenika Aleksandra Vučića. Kako li će jadni na predsedničke izbore i koga će da postave za, ako imaju mrvu pameti, zajedničkog kandidata?

Setite se samo tih lica koja već 15 godina trpimo, finansiramo i iz očaja glasamo - Čanak, Šešelj, Tadić, Čeda, Rašković Ivić, Pajtić, Mićun, Živković, Obradović, Radulović... Razjedinjeni neradnici, megalomani i sujetni bezrepaši, kojima je bio dovoljan jedan urokljivi pogled američkog ambasadora pa da se za tri sata u izbornoj noći ujedine! Pa što se, bednici, niste ujedinili pre izbora, zar vam je slika o stvarnoj snazi vaših minornih partijica toliko iskrivljena? I zar stvarno mislite da će posle svega što niste uradili za Srbiju i njene građane neko ponovo da glasa za vas?

Zato, dragi Srbi pripremite se na vreme, nemojte da tvrdite da niste bili upozoreni - Tomislav Nikolić je apsolutni pobednik predsedničkih izbora koji će biti održani sledeće godine! Ne zato što je najbolji, čak je gori i od Mićićke, Predraga Markovića, Vojislava Mihajlovića i Milana Milutinovića (od Tadića nije), već zato što su mogući protivnici gori od najgoreg.

Današnju opoziciju, još uvek nezakazani predsednički izbori 2017. godine, vraćaju tamo gde je stala 5. oktobra 2000. i na pitanje koje nam je sve vreme kampanje za te izbore postavljala: "Ko sme da vas pogleda u oči!"

POVEZANE VESTI

Subota 07.05.2016. 12:17
Ех, што није било оволико демократије за време друга Тита, па да "храбри" новинари оплету по аустроугарском копилету онако мушки ! Ха Ха, а шта очекивати од новинарке која пискара за анти-српски портал, осим да убеђује Србе како они и не заслужују Србина за председника Србије, јер тобоже нико не ваља - па се тиме шаље порука: треба нам ново Тито !
Subota 07.05.2016. 10:55
Kome je predsjednik države na grbači? Pa nama je na grbači i treba da bude nama na grbači. Dista nam je predsjednika koje su drugi plačali a oni nama vladali. Ko god da je naš predsjednik, biće nama na grbači. Muka mi je od ovakve propagande koja samo izaziva otpor. Nikad nijesam glasao za Nikolića ali sad hoću kad vidim "DOS poštenje i brigu za narodne pare" koje ga napada. A laž je toliko ogoljena da se više neda ni sakriti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online