Dvadeset i sedmi protest građana “Jedan od pet miliona” održan je u Beogradu. Skup je počeo kod Terazijske česme obraćanjem dramaturga Siniše Kovačevića, a protestna šetnja završena je ispred zgrade RTS.

5 COMMENTS

  1. ЕФЕКТИ СЕ БРОЈЕ, ПРОМАШАЈИ СЕ ЗАБОРАВЉАЈУ!

    У Бору “Протест 1 од 5 милиона” је обогаћен “Изложбом промашених инвестиција”. Промашене инвестиције у Бору има на претек. Мesser-у је продата фабрика кисеоника, за примамљиву цену (толико је коштала опрема увезена из Јапана), али зато цена кисеоника, који се користи у металургији, је баснословна, поклоњена је електро-машинска индустрија ФОД и као таква је растурена и отишла у заборав, комплетна прерађивачка индустрија у Бору и Мајданпеку су ван погона, па је број запошљених са 25.000 пао на скромних 5.000. Највеће промашене инвестиције за РТБ Бор, а не и за незајажњивог Спасковског и његових ментора, свакако је набавка рударске опреме и изградња флеш пећи у топионици и постројење за производњу сумпорне киселине. Ове инвестиције укупно коштају изнад милијарду евра. Еколошки најчистији град Бор у Европи, како га назвао Спасковски, данима се гуши у отровном диму. То је тај напредак у борским инвестицијама. Овде има места за забаву и за органие за спречавања криминала, корупције и упропашћавање привреде Бора.

  2. U BG ih je bilo manije od 100. Bio sam prisutan. Ja sam iz Bora. Sve lazy sto pisu ovo petomilioneri. Sramota. Oni su sve rasturili i prodali. Sad bi ponovo ali ih nema vise od 10. Niko I’m vise nista ne vjeruje jer znaju ko su. Setaju za dnevnice.

    • Šetamo da zadržimo našu decu u Srbiji ,a ako ima Boga takvi kao ti će da umru u najgorim mukama jer su uništili sopstveni narod do istrebljenja.

  3. Sta ove izdajice vise hoce, i dokle cete brukati Srbiju.Pa ovo se vidi dasu sve propali politicati,glumci,novinari i ostalo najgore sto ima Srbija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here