ATAImages
Dženan Lončarević je zadužen za muzičku produkciju serije

Gost naše redovne rubrike “10+10” ove nedelje bio je pevač Dženan Lončarević. On je za Vestionline otkrio koji aplauz pamti, šta sebi nikada neće oprostiti ali i kako se nosi sa tremom…

1. Ko je najzaslužniji za Vašu karijeru?

– Dragi Bog i moji roditelji, jer su me usmeravali da budem ovo što jesam, da budem čovek i mislim da su uspeli u tome.

2. Kako se borite sa tremom?

– Pa više se ne borim. Mislim da je to sastavni deo svega onoga što se zove pozitiva. Nemam onu tremu koja se zove strah od nečega, kada stanem na binu. Ali imam pozitvnu tremu uvek, da li će sve ono što sam zamislio izgledati i zvučati onako kako jeste kada stanem na binu.

3. Koji aplauz pamtite?

– Ne mogu da kažem da neke pamtim. Pamtim svaki onaj kojim sam nagrađen kada sam oduševio publiku, a bilo ih je mnogo.

4. Šta sebi nikada nećete oprostiti?

– Pa to su neke privatne stvari koje su generalno meni u životu i bolne. Nešto specijalno što se tiče posla nemam šta sebi da oprostim. Mislim da sam išao pravim putem.

5. Kome se divite i zašto?

– Svim onim uspešnim ljudima, jer su nešto postigli u životu. Svima onima koji vredno rade, koji se trude, svakom onom ko je napravio pesmu, most, zgradu, stvorio nešto u životu. Njima se divim.

6. Kao dete maštali ste da budete…?

– Ovo što jesam, najiskrenije. Više puta sam izjavio da sam kao mali održao i svirao više koncerata pred zamišljenom publikom.

7. Kakvu muziku slušate?

– Mnogi misle da je ovo fraza, jer je to moderno, ali ja stvarno slušam rokenrol i hevi metal privatno, ali mi nije strano uopšte da poslušam i dobar narodnjak i dobru starogradsku pesmu. Volim da slušam i tamburaše.

8. Odmor koji pamtite i po čemu?

– Svaki odmor na kojem sam bio sa roditeljima kao dete pamtim. Pamtim ih po tome što sam išao u rodni kraj moje majke, a ona je iz Dalmacije i smatram da sam imao veoma srećno detinjstvo i jako lepe godišnje odmore.

9. Gde biste najradije živeli?

– Ovde gde živim. Smatram da zemlju koju mi imamo i podneblje koje mi imamo nema niko na ovom svetu. Mnogo sam srećan što sam rođen u Srbiji i Jugoslaviji.

10. Neostvarena želja?

– Imam ih mnogo. Ja sam sanjar i sve ovo što sam do sada ostvario sanjario sam i dosanjao, tako da sve one neostvarene želje potajno čuvam za sebe, a imam ih prilično i uz božju pomoć ću ih ostvariti sve.