Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je da mu u periodu izolacije zbog virusa korona nedostaje fudbal, ali da je sada najbitnije zdravlje.

– Ja pamtim i ”99, kada smo bili bombardovani i za to vreme kazem – ne ponovilo se. Siren, pa sklonište… Da ne kažem da se sećam i 1991, 1992. kad je počeo rat u Bosni. Sigurno da nedostaje fudbal, jer je ovo specificna situacija jer smo stalno u kući i biće čak i duže od svake naše zimske,odnosno letnje pauze… Najbitnije je zdravlje i svi ćemo ispoštovati odluku Vlade Srbije i nadležnih, a fudbal neće nigde pobeći. Biće tu i kad sve prođe – rekao je Stojković u intervjuu za klupski sajt.

Golman crno-belih objasnio je i da vreme u izolaciji provodi igrajući se da decom.

– Sa decom slažemo kocke, čitamo pričice, bojimo, igramo se pitalica, dečijih kvizova. Puni su energije, napolje ne možemo da izlazimo, pa se igramo svega što traže… – rekao je Stojković i dodao da u kući radi preventivne vežbe od povreda i snaga.

– Ne možemo mnogo da se improvizujemo, dok ne budemo mogli da izađemo napolje. Nemam previše sprava, ali dosta može da se uradi i sa svojom težinom i da vam pomognu neki elementi iz kuće.

Stojković ističe i da planira da se posveti čitanju, ali da to malo teže ide zbog dece, koja su kako kaže, tu kad god pokuša da se izoluje.

FK Partizan juče je saopštio da će igrači, uprava i sportski sektor donirati pomoć Vladi Srbije u borbi protiv virusa Covid 19.

– Drago mi je da su svi igrači taj predlog oberučke prihvatili i odrekli se dela plate kako bi pomogli drzavi i našem narodu koji je sad u problemu i u bolnicama. Apelujem na sve ljude da pomognu na bilo koji način, da li je to finansijski ili tako što će pomoći da se odnese hrana penzionerima. Najvažnije da se drzimo pravila, da budemo u karantinu i čak i kad je dozvoljeno da što manje šetamo, osim ono što je neophodno za svakodnevni život. Moramo da izdržimo, jer što se više budemo pridržavali,to će brze proći – rekao je Stojković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here