Dujković objavio spisak za Makedoniju

0

Dujković je među "orliće" uvrstio i fudbaler Intera Alena Stevanovića, dok je defanzivac Tventea Slobodan Rajković posle dugo vremena ponovo u mladoj selekciji Srbije.

 

"Više puta sam razgovarao sa Stevanovićem, obaveštavao me je o svojim igrama tokom turnira u Vijaredju. Rekao mi je da je želeo da igra za Srbiju i da jedva čeka da dođe", rekao je Dujković na konferenciji za novinare u Beogradu.

 

Slobodan Rajković se vraća u ekipu nakon što je suspendovan na godinu dana zbog pljuvanja sudije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, a potom je pauzirao zbog povrede.

"Rajković se vraća posle kazne i povrede, on igra standardno za svoju ekipu".

 

Golmani: Živko Živković (Metalac), Aleksandar Kirovski (Zemun).

 

Odbrana: Nemanja Crnoglavac (Zemun), Slobodan Rajković (Tvente), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Marko Jovanović (Partizan), Siniša Stevanović (Spartak Zlatibor voda), Nikola Gulan (Empoli).

 

Sredina: Ljubomir Fejsa (Partizan), Slobodan Medojević (Vojvodina), Ivan Radovanović (Atalanta), Nemanja Matić (Čelsi), Dušan Tadić (Vojvodina), Miloš Bosančić (Slovan Liberec), Marko Milinković (Košice), Alen Stevanović (Inter).

 

Napad: Miralem Sulejmani (Ajaks), Nemanja Milić (OFK Beograd), Stefan Šćepović (Sampdorija).

 

Meč protiv odgovarajuće selekcije Makedonije na programu je u sredu u Skoplju, sa početkom u 12:30h.

 

 

Dujković: Male šanse da sednem na klupu Nigerije

 

"Razgovarao sam sa predstavnicima njihovog saveza i u Nigeriji i u Londonu. Oni će odluku doneti krajem ovog meseca. Ipak, ako pogledate spisak kandidata, onda su mi šanse minimalne" rekao je Dujković.

Pored Dujkovića, među najpoznatijim imenima na spisku kandidata su Englez Glen Hodl, Francuz Bruno Mecu i Šveđanin Lars Lagerbek.

Dujković je dodao i nije imao problema sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije zbog razgovora sa nigerijskim savezom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here