Atletska takmičenja MOSI danas i sutra u Prijepolju

0

 

"Počastovani smo što će naša publika videti najatraktivnija i najpopularnija takmičenja u sklopu MOSI, rekao je danas agenciji Beta predsednik Atletskog kluba "Polet" i rukovodilac dvodnevnih takmičenja Savo Pušica.

 

Prijavljeno je 15 ekipa i Prijepolje će ugostiti vise od 150 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Sa velikim interesovanjem publika očekuje da danas pozdravi Asmira Kolašinca, dvoranskog evropskog prvaka u bacanju kugle, koji je najavljen u ekipi Sjenice, rekao je Pušica. Prema mišljenju stručnjaka atletska staza u Prijepolju, rekonstruisana prošle godine za potrebe jubilarnih MOSI, je po
kvalitetu među pet najboljih u Srbiji. Na njoj će u prvoj nedelji septembra biti održan međunarodni atletski miting, u ovoj godini jedini tog ranga u Srbiji.

 

Danas su na programu trke na 100, 400 i 1.500 metara u obe konkurencije kao i nadmetanja u bacanju kugle i koplja, te skokovima u vis i u dalj za muškarce. Sutra su planirana takmičenja na 200 i 800 metara u muškoj i ženskoj konkurenciji, 3.000 metara za muškarce i štafetama 4 x 100 metara. Takođe, sutra je i takmičenje žena u bacanju koplja i kugle te u skokovima u dalj i u vis, kao i muškaraca u troskoku i bacanju diska.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here