pixabay.com

Za mnoge naše dijasporce koji su planirali da praznike provedu u zavičaju, a zbog nemogućnosti putovanja su ostali u Zapadnoj Evropi, gledanje ex-YU TV kanala “približilo” je rodni kraj.

U vreme pandemije korona virusa i “zaključavanja” širom Evrope, uz rad od kuće, zabeleženo je povećano gledanje televizije, a zbog nedostupnosti bioskopa i pozorišta, TV serije i TV filmovi su postali pravi hit. Naročito kod operatora koji obezbeđuju i gledanje programa unazad.

Nesigurne piratske ponude, kao i ino-ponude koje isključuju TV kanale na našem jeziku, nametnule su potrebu da se preko domaćih legalnih operatora obezbedi željeni sadržaj.
Kompanija MTEL Global, ponudila je dva tipa paketa u okviru MTEL TV usluge: Standard i Star, od kojih paket Double Star  ima kompletnu ponudu jer uključuje: više od 250 ex-YU kanala, 30+ HD kanala, kanale za odrasle, više od 300 radio stanica, domaće serije i preko 250 domaćih filmova. Paket obezbeđuje i gledanje programa 7 dana unazad i obezbeđen pristup za 6 uređaja uz istovremeno gledanje na dva uređaja.

Do kraja januara važe sjajne promocije što predstavlja dodatni razlog da se odlučite za MTEL TV uslugu.
Uz ovakav sadržaj, vreme “zaključavanja” će brže proći.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here