youtube/arbresh.info
Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet

Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet rekao je, povodom današnjeg hapšenja osam pripadnika Kosovske policije, da niko ne sme da bude iznad zakona.

Kosnet je na Tviteru napisao da je akcija hapšenja usledila nakon prijave od strane građana, ali i jednogodišnje istrage koju su zajednički sproveli Policijski inspektorat Kosova, Kosovska policija i Tužilaštvo.

“Ohrabrujuće je videti kako kosovske institucije deluju na osnovu izveštaja građana i pozivaju policajce na odgovornost. Ako nešto vidite, slobodno prijavite”, napisao je Kosnet.

2 COMMENTS

  1. E moj ambasadore smesni ste mnogo.Borba korupcije protiv policajaca koji imaju mizerne plate.A zasto se ne hapse krupne ribe.A kazite sada ko njih stiti.Milione su pokrali sve komandatu yUck i ostali mocnici i niko evo 20 god. nemoze im nista.Da vam odgovorim oni su iznad zakona zakon za njih ne vazi.Vi pricate bajke za malu decu.Mozda neznate borba protiv korupcije pocinje se od vrha od pa nadole a ne sa policajcima.

  2. E moj ambasadore smesni ste mnogo.Borba korupcije protiv policajaca koji imaju mizerne plate.A zasto se ne hapse krupne ribe.A kazite sada ko njih stiti.Milione su pokrali sve komandatu Uck i ostali mocnici i niko evo 20 god. nemoze im nista.Da vam odgovorim oni su iznad zakona zakon za njih ne vazi.Vi pricate bajke za malu decu.Mozda neznate borba protiv korupcije pocinje se od vrha od pa nadole a ne sa policajcima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here