ATAImages
Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu. U razgovoru za “Vesti” otkrila je sve o svojim planovima za budućnost, svom nastupu koji priprema za Novu godinu, kao i kad publika može da očekuje njene nove pesme i zbog čega do sada nisu ugledale svetlost dana.

– Što se tiče pesama to je zato što sam inače jedna vrlo odgovorna osoba i tačna u životu. Šalim se, sada je sve spremno i samo čekamo pravi trenutak da ih objavimo – kaže za naš list Nataša.

Ona dodaje da još nije snimila pesmu koju je za nju napisala Marina Tucaković, koja je nedavno, nažalost, preminula.

– Čekamo momenat kada ćemo odlučiti da izbacimo album pa tada ću i ući u studio.

Nedavno je atraktivna plavuša bila na odmoru sa porodicom.

– Retko idem na odmore, ali ove pomalo tmurne dane za nas iskoristila sam da se izmestim iz kuće pa bilo gde da odem. U Srbiji imamo toliko lepih mesta na koja možemo da odemo.

x Svi su se negde smejali tvojoj izjavi kada si psihijatru rekla da tri godine nisi imala partnera.

– Ona je rekla da nema potrebe da se brinem.

A na naše pitanje da li joj muškarci ne prilaze zato što je se plaše, Nataša kaže:

– Ne znam ko je izmislio to da muškarci ne prilaze jakim ženama, ali eto sebe ne smatram jakom, a opet ne znam zašto mi i dalje ne prilaze. Nikada nisam tragala za drugom polovinom, jer sebe smatram kompletnom.

Je l’ se nasmeješ kad na društvenim mrežama vidiš neke komentare i izjave o sebi?

– Meni je zabranjeno da imam Tviter, rekli su mi da meni tamo nije mesto, ne znam iz kog razloga. O tviterašima uopšte nemam loše mišljenje, iako se priča da su veoma agresivni, zapravo su mnogo duhoviti i često se nasmejem izjavama.

Bliži se kraj godine i Nataša, kako kaže, trenutno radi na svojim terapijama da ne gleda unazad.

– Ko prošlost ostavi, živi u trenutku.

Pevačica je nedavno pričala i o specijalnom režimu ishrane, ali je nedavno njena ćerka otkrila da ipak ponekad prekrši pravila.

– Dešava se i to, imam neke svoje dane kad prosto sebi dam oduška. Kradem Hani slatkiše. Imam nekad ta noćna prejedanja. Ako vodiš računa mesec ili dva, onda mogu sebi da dozvolim nekoliko dana da uživam u hrani.

Najbolji provod za doček

Kažu da će doček s tobom biti najglamurozniji, da li je to zaista tako?

– Nisam ja neko ko preterano voli da se hvali, to godinama već znate. Nisam rekla da će biti najglamuroznije, jer ne znam kakva će ostala mesta biti, ali znam da će kod nas biti najbolji provod – kaže Nataša.