EPA/Peter Powell
Tomas Tuhel

Njemački stručnjak Tomas Tuhel je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup Evrope i FIFA Svetsko prvenstvo za klubove, a moguće je da je posle otkaza pred poslom iz snova.

Klub su preuzeli Amerikanci koji su odlučili da trofejnog stručnjaka uklone sa Stamford Bridža posle poraza od Dinamo iz Zagreba i šestog mesta u Premijer ligi posle šest odigranih kola.

Došao je Grejem Poter, a Tuhelu sledi potraga za novim klubom. Potraga bi mogla potrajati do kraja sezone. Uvek dobro informisani engleski “Atletik” donosi informacije da bi Tuhel mogao u LaLigu.

I to, ni manje ni više u Real Madrid!

Karlo Ančeloti sjajno vodi klub. On se vratio prošle sezone i odmah osvojio duplu krunu u vidu Lige šampiona i domaćeg prvenstva. I ove je krenuo sjajno. Madriđani imaju pet od pet u prvenstvu, a startovali su i pobedom u LŠ. Legendarni Italijan ima ugovor do 2024. godine, a sam “Don Karlo” je najavio odlazak u penziju na kraju drugog mandata u Madridu.

Vidjećemo da li bi taj rastanak mogao doći godinu dana ranije od predviđenog, možda je i sam Ančeloti dao naznake da želi raniji odlazak.

Tuhel je jedinstvena prilika na tržištu, međutim uvek mu je falio taj kontinuitet i dugovečnost na klupi jednog tima. Do sada je vodio Majnc, Borusiju Dortmund, PSŽ i Čelsi. Real i deluje nekako kao prirodan korak za njegovu karijeru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here