Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je i pored trijumfa u Subotici 3:2 protiv Spartaka bio nezadovoljan onim što je video na terenu.

– Znate kako, moramo da nastavljamo da dajemo prilike nekim igračima iz drugog plana, ali moje strpljenje je već na izmaku. Normalno je da se događaju usponi i padovi kada non-stop morate da pravite promene u timu, međutim neke stvari ne smeju da se događaju i neću ih tolerisati – rekao je šef stručnog štaba crveno-belih i dodao:

– U prvom poluvremenu još smo i kontrolisali utakmicu, ali smo onda došli u situaciju da moramo da jurimo rezultat. Imali smo tragičnih individualnih grešaka i mogu da budem zadovoljan samo pobedom, ničim više.

Crvena zvezda je na gostovanje otišla sa rezervnim sastavom jer je po rasporedu susret sa švajcarskim Jang Bojsima, poslednjem koraku ka Ligi šampiona.

– Ostavili smo gro igrača da se odmori, da su morali da igraju večeras posle produžetaka u Kopenhagenu jasno je da ne bi bili u stanju da igraju i protiv Jang Bojsa. Velika je iscrpljenost pojedinaca, moraćemo da pokušamo da se osvežimo i oporavimo do srede.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here