Promo

A Blok je projektovan kao moderan stambeno-poslovni kompleks, koji stanarima nudi udoban život na Novom Beogradu. Uskoro se završava i poslednji objekat A bloka-4. faza, koju odlikuje jedinstvena ponuda poslovnih apartmana, širokog izbora struktura i veličina (www.ablok.rs).

Centralna pozicija na uglu novobeogradskih bulevara Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, na površini od 4 hektara, sa brižljivo planiranim i održavanim zelenim površinama i namenski odabranim sadržajima, doprinela je da A Blok, u veoma kratkom vremenskom perodu postane simbol udobnog  života u Beogradu.

Poslovni apartmani odlična su investicija za uspešne kompanije, koje mogu da iskoriste pogodnost jedokratnog povraćaja PDV od 20%. Brižljivo projektovana tehnička rešenja poslednje generacije, omogućavaju budućim korisnicima siguran i komforan radni i životni prostor.

Pored ovih pogodnosti izdvajaju se i poslednjom generacijom uređaja za grejanje i hlađenje, koji omogućavaju uštedu energije od preko 60% u odnosu na standardne split sisteme.

Zelene površine prostiru se oko i unutar celog kompleksa, na preko 9.000m2. Prostrani ulazni holovi sa 24/7 obezbedjenjem, zatvoreno zeleno dvorište na platou prvog sprata, podzemna garaža na dva nivoa, sa 30 priključaka za elektro-vozila, zaokružuju finalnu fazu izgradnje A Bloka, čineći ga najprestižnijim mestom za urban i udoban život.

Izvor:
Sponzorisani tekst

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here