Duet koji se dugo iščekivao, i spoj kojem su se mnogi oduševili svetlost dana je ugledao i na promociji najnovije pesme “Problem” u jednom elitnom prestoničkom klubu, koju izvode Aca Lukas i Maja Berović. U prisustvu velikog broja kolega iz sveta šoubiznisa i estrade proslavljen je rekordan uspeh ove ljubavne balade.

Nakon samo 10 sati otkako je spot za duetsku pesmu „Problem“ objavljen na Jutjubu, dostignut je broj od preko milion pregleda, što govori u prilog činjenici da će pesma doživeti veliki uspeh kod publike.

Među poznatim zvanicama našli su se: Anastasija Ražnatović, Darko Lazić, Milica Pavlović, Boban Rajović, Corona i Rimski, Vuk Mob, reper Mili, i mnogi drugi.

Nakon godinu dana od izlaska albuma “Seven” Maja je odlučila da svoju publiku iznenadi nešto drugačijim zvukom, i pesmom koja ne podseća ni na jednu sa istoimenog albuma.

– Iskoristila bih priliku da se zahvalim svim novinarima, kolegama i prijateljima što su ovde sa nama, i drago mi je što smo svi večeras ovde. Naravno, bilo je još mnogo njih koji s pozvani, ali nisu u prilici da dođu. Velika mi je čast što sarađujem sa Acom. Zanimljivo je što su mi za njega svi govorili – kako ćeš sa njim, ne možeš ga uhvatiti, on kasni, to neće ništa da ide kako bi trebalo, a on je bio kao švajcarski sat! Ti si dokazao da si i preodgovoran, i svi smo ponosni na tebe – istakla je Maja Berović.

U medijima se spekulisalo da je Lukas prvobitno odbio da sarađuje sa Majom, što je on demantovao.

Bio sam u jednom momentu u jednoj lošoj životnoj fazi, i ja sam prvobitno ponudu za saradnju sa Majom odbio ne iz razloga što nisam želeo duet sa njom, već zato što u tom momentu nije postojala odgovarajuća pesma, ali nakon par meseci, taj duet je odrađen. Dobio sam sjajnu pesmu, i činilo mi se da je savršena priča da sarađujem sa ovim timom. I onda sam pozvao Maju, preslušali smo pesmu, i izgleda da je taj potez pun pogodak. Baš isključivo sam odabrao nju zato što mi je za tu pesmu odgovarao njen senzibilitet, i energije su nam „kliknule“ – izjavio je Lukas.

– Ja moram da kažem da čim sam je čula prvi put prvo me je tekst „pogodio“, i mislim da nema nijedne osobe koja nije bar nekad proživela ono o čemu je tema pesme. Oduševila me je Maja koja izgleda nikad bolje, i moram da joj čestitam na svim poslovnim uspesima koje je ostvarila. Maja i Aca su dva imena koja su  trenutno ja mislim dva najbombastičnija imena kod nas, i ovaj spoj je mnoge iznenadio, iz razloga što je Maja do sada snimala duete sa kolegama koji su predstavnici novijih, savremenijih pravaca – izjavila je Dušica Jakovljević.

Pogledajte spot za pesmu “Problem” koja je izazvala “problem” jer obara sve rekorde slušanosti na estradi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here