Aci Pejović pauk digao auto pred koncert

0

Oedelo ga skupo koštalo: Aco Pejović

 

– Aco je stao na nedozvoljeno mesto jer nije mogao da pronađe parking, a morao je da stane ispred jedne zgrade kako bi pokupio odelo za koncert. S obzirom na to da je veoma žurio, ostavio je auto na putu, ali je upalio sva četiri svetla. Dok je probao i pokupio odelo, komunalna policija je odvukla i zaplenila njegov auto – govori za „Alo!“ izvor blizak pevaču, i dodaje da se Pejović mnogo iznervirao kada je shvatio da mu nema automobila.

 

– Pevač je poludeo kada je video da mu nema auta i nije se toliko nasekirao što mu je pauk odneo auto koliko se nervirao što kasni na probu za koncert na kome je očekivao više od 9.000 ljudi. Odmah je uzeo taksi i otišao do parking servisa kako bi podigao auto i zaputio se u vojvođansku prestonicu. Ovo nepropisno parkiranje, sem dragocenog vremena, Pejovića je koštalo i 20.000 dinara, budući da vozi automobil koji je teži od dve i po tone – kaže naš izvor koji je upućen u celu priču.

 

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo juče sa pevačem koji nije mogao da veruje da smo već uspeli da saznamo za ovu priču.

 

– Najvažnije od svega je da nigde nisam zakasnio i da smo odradili probu. Sve je spremno za koncert na kom ću dati sve od sebe da se Novosađani sjajno provedu. Danas nema mesta neraspoloženju – rekao je Pejović za „Alo!“.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here