Afera sa farme pilića: Nismo ga tukli, on je nama pretio pištoljem

0

Fonet/EPA
Pretio lažnjakom (foto ilustracija)
 

Oni su u izjavi agenciji Beta odbacili navode Đorđa Đukića koji ih je juče optužio da "već četiri meseca ne plaćaju ni zakup ni struju" za farmu pilića u blizini Žablja, koju su iznajmili od njega, da su ga davili, oteli mobilni telefon i udarili nekoliko puta.

"Đorđe Đukić je juče izneo niz optužbi od kojih nijedna nije istinita. Vrednost pilića na farmi je 35.000 evra i on je hteo da ih otme jer je politički aktivan i misli da tako može", tvrde Stevan D.
i Nemanja D.

Prema njihovim rečima, oni su Đukiću sve uredno platili "u kešu", ali da da nijedan ugovor o tome ne postoji, a kako su dodali, dat je i novac za renoviranje objekta.

"On (Đukić) je, bez ikakvog povoda došao na farmu sa plastičnim pištoljem, pretio da napustimo objekat", istakli su oni navodeći da su shvatili da je pištolj plastičan tek kada su ga oteli od njega i da nema reči o prebijanju, kako tvrdi Đukić.

Đukić: Problem je moj pištolj, a ne to što su me pretukli

Bivši predsednik Izvršnog veća Vojvodine Đorđe Đukić izrazio je ogorčenje zbog najave Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu da će protiv njega podneti krivičnu prijavu, a ne protiv dvojice muškaraca koji su ga, kako tvrdi, pretukli na njegovoj farmi.

S druge strane, dvojica muškaraca ispričali su policiji da im je Đukić pokazao da ispod jakne ima pištolj i demantovali da su ga tukli.

Đukić je za agenciju Beta rekao da je tačno da je poneo "dečji plastični pištolj" jer te osobe već mesec dana prete smrću njemu i njegovoj porodici.

"Ako čovek od 70 godina na svojoj farmi ugrožava bezbednost dvojici muškaraca od 30 godina, onda nemam nikakav komentar. Dakle, za policiju nije problem to što sam dobio batine na sopstvenoj farmi, već to što sam imao dečji pištolj", kazao je Đukić.

Naveo je da su ti muškarci juče popodne pretili njegovoj kćerki i sinu da će ih "ubiti i zakopati na farmi", naglasivši da "nikada u životu nije nosio pištolj, ni kao predsednik opštine Žabalj, niti kao predsednik vojvođanske vlade".

"Nikada nisam imao ni obezbeđenje, sem kada su me naterali na to, nakon ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića", ispričao je Đukić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here