Akcija: Zeleni pauk za noć odneo 20 automobila

0

Zeleni pauk svakodnevno nosi nepropisno parkirane  automobile sa zelenih površina (Foto: Arhiva)
 

U saopštenju se podseća da "Zeleni pauk" svakoga dana odnosi nepropisno parkirane automobile sa zelenih površina širom grada a da je noćašnja akcija obavljena oko Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu.

 

Vršilac dužnosti direktora "Parking servisa" Andrija Čupković izjavio je da se takvim akcijama uvodi red u parkiranje, naročito na zelenim površinama jer nepropisno parkirana vozila uništavaju parkove, a "Zelenilo Beograd" ulaže velika sredstva kako bi uredilo grad i građani mogli da ih koriste za šetnju, odmor i uživanje u prirodi.

 

"Akcije će se nastaviti i pojačaćemo intezitet u narednom periodu, jer smo odlučni u nameri da uvedemo komunalni red. Već sada se vidi poboljšanje u ponašanju i svesti vozača, pošto je večeras na ovoj lokaciji sankcionisano oko 30 vozila, dok je u prvim akcijama rada ‘Zelenog pauka’ ovde je bilo i do 100 nepropisno parkiranih vozila", rekao je Čupković.

 

On je dodao da se posebna pažnja poklanja saobraćajno-komunalnom redu u okolini priobalja, na dečijim igralištima, u okolini škola i vrtića.

 

Direktor "Beokom servisa" Darko Glavaš pozvao je sugrađane da nepropisno parkirane automobile na zelenim površinama prijave na besplatni broj 0800/110-011 ili, ukoliko zovu sa mobilnih mreža, na broj 011/30-900-07.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here