Aleksander Rogić predsednik SPOJI

0

Rezultati su doneli promenu predsednika, prvi put posle pet godina, od kada je osnovan SPOJI. Dosadašnji prvi čovek ove uspešne organizacije i jedna od devetorice osnivača, Vladimir Vlajić je odlučio da prepusti funkciju, pre svega zbog podmlađivanja i smene generacije.

 

Ogranak u Srbiji

Posle izbora po prvi put je i ogranak SPOJI u Srbiji dobio Upravni odbor. Predsednik će biti Stevan Janošević iz Velikog Laola. Predsednik ogranka u Nemačkoj i dalje ostaje Dejan Senić iz Berlina. Novom Upravno odboru stigle su brojne čestitke u kojima su im svi poželeli mnogo sreće u radu.

Od ukupnog broja upisanih, glasalo je njih 46 odsto, a za novog predsednika je sa 79 odsto glasova izabran Aleksander Rogić dosadašnji potpredsednik udruženja iz Inzbruka. Stefan Andrić će biti njegov zamenik, dok je mesto sekretara povereno Milostivi Milojević (zamenik Filip Vlajić). O finansijama će u narednom periodu brinuti Vladimir Vlajić zajedno sa Oliverom Ranisavljevićem.

U okviru Generalne skupštine odlazeći Upravni odbor je održao i poslednju sednicu, a održan je i sastanak sa fudbalskom sekcijom i članovima tima FK "Spoji" oko predstojeće sezone koja je počela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here