Printscreen
Alen Islamović

Pevač “Bijelog dugmeta” Alen Islamović sve više vremena provodi u rodnom Bihaću, a kako kaže, vreme provedeno u provinciji mu veoma prija.

Kako nije proveo dovoljno vremena sa ćerkama, trudi se da nadoknadi sve sa unucima.

– Ustajem ujutru da kuvam kafu i doručak, glavni sam kuvar i konobar. Igramo se, imamo bazenčić kada je lepo vreme. To mi je opuštanje. Ima prirode, može se sa decom otići, moja je kuća u centru grada, ali sam posle tri kilometra u zelenilu i uz reku. Tamo je dan kao godina. U Beogradu ne znam da li sam došao ili pošao, toliko mi zuji u glavi.

Iako su njegove unuke nasledile muzički talenat od dede, on ne bi želeo da se opredele za muzičku karijeru.

– Rekao bih im “ne” kada bi me pitali da li da se bave muzikom. Devojčicama ne bih preporučivao, najmlađa od dve godine peva samo “Motore”, pitao sam je da li ima neka druga pesma, a ona mi kaže: “Ne, samo motoji”. Druga su vremena, napornija. Imao sam sreću što sam postigao slavu u bivšoj državi, sada sve lakše ide.

Alen je već nekoliko decenija sa suprugom Marijanom, a tvrdi da je ona najzaslužnija za uspeh njihovog braka.

– Preživela je sve i svašta, pogotovo tračeve koje ulaze u taj svet estrade. Hrabro je to iznela i dan danas joj se divim. Ona je opet moja najbolja i najlepša ljubav – rekao je pevač.

On se osvrnuo i na brojne estradne razvode, te istakao da smatra da ljudi nespremni ulaze u bračne zajednice.

– Da nije nešto u vazduhu? To je nemoguće da ima više razvoda. Nemam komentar, žalostan sam. Mislim da nespremni ulaze u brak i majke rađaju decu bez nekog osećaja šta to dete čeka u životu. Ti moraš imati viziju i razmišljati o tome šta će biti kasnije. To se dešava svuda. Ostane to dete koje na kraju vozikaju na dve strane, tu najviše deca ispaštaju – rekao je pevač i na kraju dodao da sprema knjigu o “Bijelom dugmetu”, kao i da će se pojaviti na koncertu povodom 50 godina od osnivanja popularne grupe, iako se spekulisalo da je u lošim odnosima sa Mladenom Vojičićem Tifom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here