EPA-EFE/Jose Mendez
Karlos Alkaras

Drugi teniser sveta Karlos Alkaras odlučan je da sledeće godine skine Novaka Đokovića sa trona.

Alkaras je prošle godine izgubio od Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, potom ga je pobedio u finalu Vimbldona, da bi usledili porazi u Sinsinatiju i Torinu.

– Đoković je rekao da je spreman da osvoji četiri grend slema i zlato na Olimpijskim igrama, ali mi smo tu da ga zaustavimo. Ove godine, prvi deo sezone mi je bio spektakularan, ali sam posle Vimbldona imao negativan period. Verujem da je to normalno i da moram iz tih situacija da učim –  izjavio je Karlos i dodao:

– Pripremite svoj televizor da me pratite u 2024. godini – biće to sezona puna energije i dobrih vesti.

Španac se trenutno nalazi u Meksiko Sitiju, gde će u sredu igrati egzibiciju – pred 40.000 ljudi na tribinama, rival će mu biti američki teniser Tomi Pol.

2 COMMENTS

  1. Samo se ti nadaj i hvali.Djokovic je postigao ono sto svi vi na Zapadu skupa necete uspeti zajedno jos godinama.Mali Poljak/Italijan Sinere je pobedio na poene Djokovica ali ga je Nole pobedio onda kada je bilo najvaznije.Tebe Nole tuce kao malog volica u kupusu.Nikada necete biti kao Novak .

  2. Ma oni i nemaju nikakvu drugu misiju u životu osim da njega pobede i da umanje neumanjivu slavu i uspeh najvećeg tenisera ikada !
    Ali neka ih ..neka zive u svojoj nemoći ,pakosti i zavisti….a Novaku svakako savetujem da se povuče neporažen…..da mu zadnji meč bude pobeda i još jedna titula,nikako da porazom završi karijeru ,već samo peharom…..ako bude olimpijski,najbolje !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here