EPA-EFE/TOLGA AKMEN

– Titula na Vimbldonu je ostvarenje sna, rekao sam to već ranije, sjajno je pobediti, ali i da sam izgubio bio bih veoma ponosan na sebe i što sam pisao istoriju na ovom divnom turniru – rekao je mladi španski teniser Karlos Alkaras nakon pobede protiv Novaka Đokovića u finalu Vimbldona (3:2).

– Igrao sam finale protiv legende našeg sporta, igrati na ovakvim pozornicama je za momka kao što sam ja nešto neverovatno. Vrlo brzo je došlo do svega ovoga. Ponosan sam na sebe i na moj tim, na rad koji ulažemo svaki dan da bismo mogli sa doživimo ovako nešto – istakao je Alkaras.

Iskoristio je priliku i da se obrati Đokoviću.

– Posle prvog seta mislio sam u sebi “Karlos, moraš malo da podigneš nivo igre, zbog svih, biće razočarani…” Moram da čestitam Novaku. Šta da kažem o njemu? Ti me inspirišeš mnogo, počeo sam da igram tenis gledajući tebe. Kada sam se rodio ti si već pobeđivao na turnirima. Neverovatno, kao što si rekao 36 je novih 26. Ti si to uradio, neverovatan si –  poručio je Alkaras.

2 COMMENTS

  1. lepo s obzirom da se nije ni umorio i servirao u petom kao u prvom setu nadam se da prosao test na drogu.

  2. Ovaj mali Spanaca igra kao sto je igrao Nadal.Mali i mladi spanski Bik ili june igra kao bikovi u spanskoj areni.Pa zar Nole nije koliko juce pobedio ovog mladog spanskojg juneta u parizu.Nole je odigrao fantastican mec.Prvi set 6.1 Cetvrti briljantna pobeda.U petom nije imao srece.Igrati protiv pokvarene i srbomrzne publike koja ga je maximalno nervirala i sudija,nije bilo lako.Nolle je tu izgubio nerve i nije imao snage i to je razlog.Za malo je igubio na kraju mec.Nadal je godinama koristio drogu ali to niko nije hteo da prizna na zapadu.Brzo ce se pokazati da ovaj crnomanjasti zutokljunac koristi ono sto je koristio i Nadal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here