Amerikanci ne smeju da otpuste Rafu

0

Liverpul se odavno nalazi u velikoj rezultatskoj krizi. Prethodna dva poraza od Vigana u Premijer ligi, i Lila u prvom meču osmine finala Lige Evropa, prošli su neopaženo na "Ostrvu". Više nikome nije čudno to što slavni beleži katastrofalne rezultate ove sezone, ali jeste zašto Benitez i dalje sedi na klupi tima sa "Enfilda".

 

Istina je da vlasnici Tom Hiks i Džordž Džilet trenutno, zbog loše finansijske situacije, ne mogu sebi da priušte da uruče otkaz Benitezu, kojem ne pada na pamet da sam ode iz kluba, iako je već izgubio podršku navijača, koji su od prvog dana bili uz njega.

 

Benitez ima važeći petogodišnji ugovor sa Liverpulom. Dobio je četiri miliona za jednu godinu, što znači da bi u slučaju otkaza imao zagarantovanih još po četiri miliona za svaku sezonu, a to je 16 ukupno.

 

Liverpul je trenutno šesti na tabeli sa 48 bodova, dva više od Aston Vile i dva manje od Mančester sitija, sa tim što klub iz Birmingema i "građani" imaju i po dva odigrana kola manje.

 

Tores: Treba nam pojačanje

"Treba nam četiri-pet vrhunskih igrača kako bi mogli da konkurišenmo za vrh. U suprotnom, sledeće sezone ponovo ćemo se boriti za četvrto mesto na tabeli. Veći prioritet su nam pojačanja nego Liga šampiona ili bilo šta drugo. Klub bi od toga imao koristi na dugogodišnjem planu", rekao je "El ninjo".

 

Tores je u izjavama jasno stavio do znanja da su neophodne velike promene u igračkim redovima na "Enfildu".

 

"Želim da se borim za trofeje, ali za to nam trebaju pojačanja. Imam još četiri godine do isteka ugovora, srećan sam ovde i mnogo dugujem Liverpulu. Zato i želim da pobeđujem, ali to nije moguće trenutno jer smo daleko od vrha i nešto mora da se menja", zaključio je španski reprezentativac.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here