Ana Mihajlovski ispričala svoju verziju incidenta sa policijom

0

facebook.com
Zbog inicdenta imala ozbiljne probleme sa trudnožom: Ana Mihajlovski
 

Ana Mihajlovski Grubin uključila se telefonom u "Bulevar B92" i ispričala šta se zaista dogodilo kada je privedena zbog svađe sa policijom a zatim prebačena u Urgentni centar.

– Jesam se parkirala nepropisno, ali automobil je još uvek bio na zemlji, oni su tek krenuli kranom ka njemu i fotografisali su ga. Prelazila sam ulicu, i povikala 'stanite', ne jer sam bahata, nego zato što ne mogu da trčim. Koliko ja znam, dok je auto na zemlji, oni mogu samo da pišu kaznu, a ja da pomerim automobil, što sam i htela- rekla je Ana, koja je u osmoj nedelji trudnoće.

Policajac se prvi poneo neprimereno, a kome ću ja dokazati da mi se jedan pripadnik zakona uneo u lice i rekao mi – eeee?! Ja sam od šoka rekla

– Vi ste ludi, tako se normalna osoba ne ponaša. Ušla sam u auto i krenula u rikverc, uopšte nisam shvatila da su mi stavili kandže. Samo sam sopstvenom autu nanela štetu, a policajac je onda pozvao pojačanje da me privede?! To je bio već treći sat mog sedenja na hladnoći, i tražila sam lekara. U Urgentnom su mi konstatovali kontrakcije i rekli da je beba u opasnosti, e, tek tada sam počela da plačem- rekla je Ana.

– Šest policajaca je, navodno, bilo potrebno za moje privođenje. Svakako, niko nije iznad zakona, ni ne treba da bude. Ali, neka onda iznad zakona ne bude ni policija – zaključila je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here