Ana Sević: Lepota iz prirode

0

Ana Sević i njen partner Darko Lazić
 

– Osećam se divno, maženo i paženo, i uživam. Ne planiram da idem na trudničko bolovanje jer je sve u najboljem redu. Darko je veoma pažljiv i zajedno prolazimo slatke trudničke muke – kaže pevačica.

Ona priznaje da je prava devojčica kada je reč o modi.

– Uvek su me zanimali modni trendovi, koje sam se trudila da pratim. Volim lepe i kvalitetne stvari, marke mi nisu bitne i u mom ormanu se mogu naći razne krpice. Smatram da treba imati lični stil i da je od brenda bitnije kako nosiš nešto. Sada sam potpuno opsednuta dečjom garderobom i uživam u kupovini slatkih stvarčica za bebu. Prijatelji me savetuju da ne preterujem jer će beba to brzo prerasti, ali teško odolevam haljinicama, benkicama, štramplicama. Inače, moje omiljene boje su bela i žuta, mada nosim rado i odeću drugih boja – kaže naša sagovornica.

 

Silikoni, što da ne

Pre tri godine Ana je ugradila silikone u grudi, o čemu je i javno pričala. O estetskim korekcijama kaže:
– U vreme kada je čovek skočio s ivice univerzuma, ljudi još polemišu o estetskim zahvatima. Pristalica sam toga da svako ima pravo na izbor i na svoj život.

Redovno posećuje frizera, kozmetičara, ide na pedikir i manikir:

– Moj posao je takav da se dešava da sam ponekad na friziranju i po tri-četiri puta dnevno! Nega je temelj svega. Mislim pogotovo na negu iznutra. Nema te kreme ili tretmana koji može pomoći koži i kosi koliko pravilna ishrana s mnogo voća i povrća. Ja sam u svoju dnevnu rutinu odavno uvela aloju, koja je zaslužna za moj ten, kao i kosu, koja je uvek gusta i sjajna. Inače, nikada nisam nosila ekstenzije i nadogradnje. Naravno, i spoljna nega je važna. Odlazim na kozmetičarske neinvanzivne tretmane, koristim dobre kreme. Važna je i kvalitetna šminka. Pre spavanja neophodno je temeljno skinuti šminku. Totalni sam fanatik što se tiče parfema.

Pevačica koristi i preparate iz domaće radinosti:
– Još kao mala sam eksperimentisala s tim. Moja baka je imala svesku s isečcima iz novina, u kojoj su bili razni recepti za negu biljem. I dalje sam pobornik prirodnih krema, kao i pomada na bazi aloje.

Uvek ima odličnu kondiciju, a to objašnjava činjenicom da se do njene kuće u Užicu dolazilo tako što je morala da pređe 115 stepenica!
– Tako sam, htela – ne htela, uvek bila fizički aktivna. Dok sam imala više slobodnog vremena, svuda sam išla peške, ali, nažalost, to se promenilo poslednjih godina zbog posla i tempa života. Počela sam i da vežbam, ali bila sam primorana da prestanem. Pre godinu dana imala sam saobraćajni udes, zadobila sam naprsnuće grudnog koša, izmeštena su mi bila četiri vratna pršljena, a imala sam i povredu noge.

Ana vodi računa o svojoj liniji.
– Kao i svakoj ženi, desi se da se malo opustim, pa se potkrade koji kilogram više. To je u mom slučaju maksimalno dva do tri, tako da nikada nisam držala dijetu, niti bih mogla da se odreknem nečega što volim. Tada se samo postaram da jedem češće, ali manje porcije. Omiljena jela su mi paste i rižoto, a na lubenici i čokoladi bih mogla da živim.

Zaljubljenik je u prirodu i smatra da se tamo nalaze svi lekovi.
– Kada bih mogla, sve boljke bih sređivala melemima i čajevima. Imam tu sreću da dolazim iz predela bogatih biljem, posebno mislim na planinu Taru, gde moja baka odlazi da bere borovnice, šipak i lekovito bilje za čajeve. U mom roditeljskom domu su se oduvek pili čajevi i jeo med, koji pravi moj ujak. Za dobar glas i grlo preporučujem rendani đumbir s medom. Malo je gorko, ali je čudotvorno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here