Foto: Instagram
Ana Sevic

Pevačica i nekadašnja voditeljka “Zvezda Granda” Ana Sević prokomentarisala je skandal Darka Lazića, koji se nedavno dogodio kada je pevač vozio automobil pod dejstvom alkohola i kokaina.

– Mene brine što Darko seda u automobil i vozi u takvom stanju. To je zabrinjavajuće – kazala je kratko Ana Sević na koncertu, pa se dotakla i suđenja oko alimentacije za ćerku Lorenu.

– Sud je rešio sve što je trebalo oko alimentacije – istakla je ona.

– Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom detetu, te ako neko ne oseća moralnu obavezu onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju deteta. Prosto i jednostavno – istakla je Ana jednom prilikom.

Inače, Darko je istakao da ispunjava svoje obaveze i uplaćuje novac za decu.

– Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu”, rekao je pevač i dodao da mu Gagićeva “poslednjih nedelja pravi pakao od života – izjavio je Lazić za “Informer”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here