Foto: Instagram/ anabelci

Pobednica druge sezone rijalitija “Zadruga” Luna Đogani 15. juna porodila se u GAK “Narodni front” i na svet donela svoje prvo dete – ćerku Miu.

Lepa dvadesetpetogodišnjakinja danas je u pratnji supruga Marka Miljkovića napustila porodilište i svoju malenu naslednicu odvela u porodični dom.

Njena majka, popularna pevačica Anabela Atijas, dočekala je svoju unuku i sa fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila prvu fotografiju sa devojčicom.

– Živote, hvala ti – napisala je kratko ponosna baka pokraj slike na kojoj pozira držeći unuku.

Podsetimo, Anabela je dugo bila u sukobu sa ćerkom i njenim izabranikom i protivila se njihovoj ljubavnoj vezi. Međutim, čini se da su svi porodični problemi prevaziđeni, jer je nakon Luninog porođaja izjavila da je Miljković najbolji muž i otac.

4 COMMENTS

  1. Ovo je unuce koje je ona klela,sram je bilo,monstrum jedan,a sad se slika sa detetom!Nije Marko trebao da je primi u kucu nikada!

  2. Deda Gagi se zahvalio onome kome treba na najvećoj sreći. Marku i Luni. Ova zlobaba ne sme Marka ni da pomene. Ona se životu zahvaljuje. E živote. A u tom njenom životu, ona je ovo dete proklinjala a njen najveći “neprijatelj” ga napravio. Računi joj se ravnaju polako “odozgo”. Dete je Marko br.2. Neka zlobaba, za početak, to trpi. Za ono “gluho uho”..polako, stići će joj i to na naplatu…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here