ATAImages
Anastasija Ražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović pre nekoloko meseci odlučila je da se sa dečkom Đorđem Kuljićem preseli u iznajmljeni stan na Vračaru, ali je tu odluku promenila, te se nedavno vratila u porodičnu vilu na Dedinju.

– Anastasija je i dalje u emotivnoj vezi sa Đorđem, ali više ne žive zajedno. Ražnatovićeva se početkom oktobra vratila u porodični dom u Ljutice Bogdana, jer se tamo najbolje oseća. Članovi njene porodice srećni su što su ponovo svi na okupu – otkrio je izvor blizak pevačici.

– Ništa se nije specijalno promenilo otkad sam se preselila. Svi znamo da deca u jednom momentu u životu odrastu i da moraju da naprave sledeći korak, da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da se osamostalite, da živite sami. U mom slučaju se ništa nije promenilo – ispričala je Anastasija u jednoj emisiji , a zatim je dodala:

– Mojoj mami je, naravno, bilo krivo, jer voli da smo svi na okupu, ali i ona zna da je to normalan korak i podržala me je u potpunosti. I dalje provodimo dosta vremena zajedno. Na vezi smo non-stop. Non-stop dolazim kući. Mama nekad prespava kod mene – otkrila je vlasnica hita „Rane“ pre nekoliko meseci.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime