EPA
Luka Modrić

Luka Modrić je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida i jedan od najstarijih u španskoj La Ligi. Sa Realom je krajem prošle sezone produžio ugovor na još jednu sezonu, ali u novoj ne igra onoliko koliko je igrao ranije i koliko bi i sam želeo.

Modrić je već nekoliko puta jasno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u klubu, a španski mediji pišu kako je uoči reprezentativne pauze s njim ozbiljno popričao trener Karlo Ančeloti. Svedoci tvrde da je razgovor bio i te kako intenzivan i žustar.

Ančeloti je Luki jasno rekao da će i dalje biti važan šraf njegove ekipe, ali ne u onoj istoj ulozi kakvu je imao proteklih godina, objasnio je španski novinar Hoze Feliks Diaz koji je upućen u sadržaj njihovog sastanka.

Don Karlo je navodno Luki naglasio kako i dalje ima jako važnu ulogu u ekipi i kako će ga koristiti u ključnim delovima sezone.

Nedavno se pisalo i kako se Modrić sa klubom dogovorio da neće do kraja sezone menjati sredinu jer želi Euro da dočeka na najvišem nivou. Izgleda da je Ančeloti ipak uspeo malo da smiri vruću situaciju i sa Lukom još jednom pronađe zajednički jezik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here