Lična arhiva
Aleksandra Miloradović

U Despotovcu je sahranjena Aleksandra Miloradović (20), članica Kulturno-humanitarnog društva Kolo iz Frankfurta. Aleksandra je preminula posle teške bolesti, a tragedija porodice Miloradović potresla je i celu srpsku zajednicu u Frankfurtu i okolini. KHD Kolo je pokrenulo humanitarnu akciju za pomoć Aleksandrinim roditeljima kako bi pokrili troškove puta, sahrane i ostale propratne troškove. Posle svega KHD KOLO saopštenjem zahvaljuje svima koji su učestvovali u akciji.

– Dragi prijatelji, reči nisu dovoljne da izrazimo koliko smo zahvalni na vašoj velikodušnosti i podršci koju ste nam pružili u ovim teškim trenucima – navodi se u saopštenju.

“Vaša brza reakcija i spremnost da pomognete Aleksandrinoj porodici u njihovom najtežem trenutku dodirnuli su naša srca na neizmerni način. Sa dubokim ponosom i zahvalnošću želimo da vas obavestimo da smo zajedno skupili do sada iznos od 11.000 evra, zahvaljujući vašim nesebičnim uplatama i velikodušnosti. Ova suma će Aleksandrinim roditeljima značajno olakšati pokrivanje izdataka. Sakupili smo još neka novčana sredstva u kovertama koja su odmah predata porodici Miloradović. Želimo da istaknemo da vaša podrška nije bila samo finansijska, već i emotivna. Vaša prisutnost, saosećanje i reči podrške su nam dali snagu i nadu u ovim teškim trenucima. Hvala vam što ste pokazali svoje veliko srce i što ste se pridružili našoj humanitarnoj akciji.

Takođe, želimo da zahvalimo Srpskoj pravoslavnoj crkvi – hramu Vaskrsenja Hristovog u Frankfurtu na svemu što su učinili, nezavisnom dnevnom listu “Vesti”, svim klubovima, udruženjima i pojedincima koji su bili uz nas tokom ove akcije. Vaša solidarnost i brza reakcija su bili od ključnog značaja u postizanju ovog uspeha. Vaša podrška je pokazala snagu naše zajednice i solidarnost među nama.

Aleksandra će zauvek ostati u našim mislima i srcima. Neka je anđeli čuvaju i neka počiva u večnom miru. Njena ljubaznost, toplina i osmeh će živeti kroz sećanja i priče koje smo delili s njom. Neka nas njena neizmerna ljubav i vedar duh inspirišu da nastavimo da širimo ljubav i podršku među sobom.

Još jednom, najiskrenije hvala svima koji su doprineli ovoj humanitarnoj akciji. Vaša velikodušnost je dokaz da zajedno možemo učiniti svet boljim mestom’, ističe se u saopštenju KHD Kolo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here