EPA
Anđelina Džoli

Bivši partneri Anđeline Džoli verovatno se osećaju prilično zapostavljeno nakon što je glumica otkrila da je “najbolji seks” koji je ikada imala bio sa Denzelom Vošingtonom u jednom filmu.

Ova 48-godišnjakinja je glumila u brojnim filmovima tokom godina i srela mnogo različitih ljudi tokom svog puta. A u jednom posebnom projektu iz 1999. godine, Džoli je rekla da je uživala u zavođenju svog partnera Vošingtona. Glumački par je sarađivao na uznemirujućem kriminalističkom trileru Filipa Nojsa, “Sakupljač kostiju”, koji je zasnovan na istoimenom romanu Džefrija Divera iz 1997. godine.

Džoli glumi policijskog službenika, Ameliju Donahju, koja očajnički pokušava da pronađe serijskog ubicu koji ostavlja uznemirujuće posetnice na svakom mestu zločina – kost koja je izvađena iz svake žrtve.

Njen lik ima problema da dođe do počinioca ovih ubistava, zbog čega ona traži pomoć na drugom mestu. To dolazi u formi kvadriplegičnog forenzičkog eksperta Linkolna Rima, kojeg tumači Vošington. Linkoln je ostao paralizovan od vrata nadole nakon stravične nesreće, ali mu um savršeno radi i on pomaže Ameliji da reši slučaj.

Nakon što su proveli toliko vremena zajedno, par je postao blizak – ali ne na način na koji biste možda očekivali. Govoreći u intervjuu sa Dark Horizons neposredno nakon što je “Sakupljač kostiju” prvi put objavljen, Džoli se otvorila o hemiji na ekranu sa Vošingtonom.

– Ono što je fascinantno su putovanja koje ova dva lika prolaze, i duboki odnos koji se razvija između njih – rekla je zvezda “Tomb Raidera”.

Pogotovo, Džoli je rekla da je scena u kojoj koristi i miris i intelekt kako bi zavela forenzičkog stručnjaka bila ‘najbolji seks koji je ikada imala’.

– Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom, ogroman afrodizijak – dodala je.

Iako se Džoli očigledno zabavljala radeći sa Vošingtonom, opisala je snimanje filma kao “usamljeno” iskustvo u celini.

– Malčice sam poludela. Od početka, osećala sam se kao da nisam sposobna da ovo radim, da vodim film i budem odgovorna za ovo, da fizički rukujem ovim, da spasim život i uđem tamo i budem policajac – priznala je.

Glumica je rekla da je igranje u filmu “skoro dovelo do ludila” jer je njen lik “bio tako lud u sebi”.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here