Youtube/MONDO PORTAL
Anđelka Prpić

Glavna tema razgovora glumice Anđelke Prpić i voditeljke Jovane Joksimović bila je aktuelna situacija u zemlji, te to što se zbog korone ponovo otkazuju brojna snimanja i predstave.

Jovani, kako je priznala, nije bilo pravo da sa njom vodi razgovor na ovakve teme, jer je glumica uglavnom daleko vedrija osoba.

“Mnogo mi je teško da vodim ovaj razgovor, niti ti imaš odgovore na ova pitanja niti ti možeš da vladaš situacijom, baš je nezgodno i neobično”, iskrena je bila Jovana Joksimović, a Anđelka se složila.

“Ja kažem bolje da ne zakazujemo predstave, jer ne znamo šta će biti, a opet s druge strane, svi idemo u tržne centre i život se odvija. Razumem da ljudi žele da žive normalno, ali eto žao mi je što u Beogradu nemamo barem malu letnju scenu, da stane bar 200 ljudi”, prokomentarisala je Prpićka.

“Kako živiš sada? Jer evo, ja mogu da radim moj posao, napravili smo reorganizaciju, nama nije onemogućeno da se bavimo svojim poslom. S druge strane, ja imam muža kod kuće koji takođe ne može da se bavi svojim poslom, umetnici su najviše pogođeni. Da li imaš neki biznis plan?” pitala je Jovana.

“Niko nije očekivao da će ovo da se desi, da će biti ‘smak sveta’ sutra”, odgovorila joj je Anđelka, pa kroz šalu zatražila posao na televiziji.

“Meni je televizija bliska i srodna, tako da ako vam treba neko u informativi, za vremensku prognozu, javite se”, rekla je ona, nakon čega joj je voditeljka dozvolila da najavi sledeći prilog.

1 COMMENT

  1. Нема посла за културне раднике??? Па радите онако као што сте радили у средњем веку пре него што сте постали уметници и културни радници. У кола са коњском запрегом па на путеве по Србији, од града до града са вашара на вашар и правите перформанс: Комедија Дел Арте.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here