Andrea Arsović i Damir Mikec najbolji u 2014.

0

youtube.com/Andrea Arsovic
Najbolja: Andrea Arsović
 

Na današnjoj svečanosti, koja je održana na Adi Ciganliji, Streljački savez Srbije je za najboljeg trenera u protekloj godini proglasio Dragana Donevića, trenera Partizana i reprezentacije, dok
je za najbolji klub proglašen "Čika Mata" iz Kragujevca. 

Andrea Arsović je, nakon dodele priznanja, kazala da je 2014. godina bila najlepša i najuspešnija u njenoj karijeri. 

– Rad i trud koji smo uložili rezultirao je najvišim svetskim i evropskim medaljama, a krunisan je ovim posebnim priznanjem. Nagrada koja dolazi od strane našeg saveza mi je posebno draga i predstavlja odličan podsticaj za nastavak sezone, koju sam započela pobedama na internacionalnom takmičenju u Sloveniji – rekla je Arsović. 

Dragan Donević, koji sa Andreom Arsović radi više od 10 godina, drugu godinu za redom je poneo titulu najuspešnijeg trenera. 

– Posebno sam ponosan na činjenicu da je ovo druga godina za redom da sam proglašen za najboljeg streljačkog trenera Srbije. Sigurno je da svoje trenerske uspehe ne bih ostvario bez Andree Arsović i veoma sam srećan što je ona proglašena za najuspešnijeg strelca – kazao je
Donević. 

Na današnjoj svečanosti Streljački savez Srbije nagradio je najbolje rangirane pojedince u svim kategorijama u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here