FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA
Andreana Cekic

Pevačica Andreana Čekić, koja se nedavno oglasila zbog veze njene mame s mlađim pevačem, posle uspešne 2022. iskoristila je početak nove godine za opuštanje i otišla na odmor u toplije krajeve kako bi uživala u moru i suncu, a izabrala je Dubai. Čini se da je spakovala kofere posle dužeg vremena, ako je suditi prema onome što je napisala na društvenim mrežama. 

“Vežbam da budem na odmoru, jer sam zaboravila šta je to”, napisala je Andreana i ispozirala na plaži u kupaćem kostimu, a koleginica Indira Aradinović Indi joj je prva ostavila komentar: “Lepotice jedna”.

“Zašto kriješ svoje telo?”, “Moraš malo na sunce”, “Bomba”, “Grudi su kao milion dolara”, “Mačko”…samo su neki od komentara upućenih pevačici, koja je potom pokazala i kako izgleda njena prirodna kosa, ali i lice koje nije našminkano. Pevačica je jednom prilikom izjavila da voli da nosi perike, jer ne mora da gubi sate i sate kod frizera, te da joj je tako lakše, a i da može promeniti imidž kad god poželi.

“Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to ‘must-have’ (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja”, objasnila je pevačica pre nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here