instagram/printscreen
Andrija Milošević

Andrija Milošević nedavno je postao otac kada je sa dugogodišnjom partnerkom Aleksandrom Tomić dobio sina Relju, a sada je otkrio kako se snalazi sa poslovima oko bebe.

– Menjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno. Daleko sam od onog tipa koji misle da majka treba sve da radi, a otac ništa. Mislim da sve treba da bude pola pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drgačije ne priznajem – rekao je Milošević i otkrio daje očinstvo probudilo ono najbolje o njemu.

– Na bolje me je promenilo to što sam postao otac. Isti sam kakv sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću delim sa drugima, to vam dete napravi. Ono je generator nežnosti – ispričao je glumac.

– Mnogo je važno da su nam deca živa i zdrava,da nam deca ne žive u paklu laži i katastrofalnih stvari koji ih navode na to da misle da je nešto dobro, a nije. Moramo kao javne ličnosti da promovišemo lepu istinu. Potoji istina koja je ledena, ali može da bude lepa je oslobađajuća. Šta ćemo reči deci, to je najvažnije – naveo je Milošević.

S obzirom na to da je deci na Internetu sve dostupno, pitali smo ga da li će svog sina Relju uskratiti Jutjuba, društvenih mreža ili će ih koristiti uz kontrolu.

– Ne znam, mislim da to niko ne može da odgovori. Možete reći: “Vidi kako je grozno što je sve dostupno deci”, s druge strane to nam olakšava mnogo toga u životu – rekao je Milošević i dodao:

– Stvari se menjaju, svet se menja, ne možete protiv toga, jedino da živite kao amiš, da odeš na selo, i to je legitimno, da se oslobodiš svih tekovina 21. veka i živoš tradicionalan način život, a ko je spreman na to, to su retki ljudi. Mislim da će me voditi srce i tako ću ići.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here