Čuvena i decenijama unazad globalno popularna porodica ove jeseni se vraća na velike ekrane.

Novi film, ovoga puta animirani, o dogodovštinama porodice Adams, koji u bioskopske sale stiže 11. oktobra, pre nekoliko dana je dobio svoj prvi najavni trejler.

Priča počinje selidbom Adamsovih u Nju Džersi, čiji stanovnici, iako u početku veoma srdačni, u nekom trenutku shvataju da nisu baš najspremniji da prihvate “jezivu” porodicu i njihov način života.

Komšije od njih zahtevaju da se prilagode ili da odu iz njihovog grada. A to sa porodicom Adams, međutim, ne ide baš tako lako. Oni su savršeno srećni i zadovljni svojim “jezivim” ponašanjem i načinom života, i to ni od koga ne kriju.

Osim kultne muzičke teme poznate po pucketanju prstima, u filmu se čuje i muzika poznatog repera Snup Doga, koji u filmu pozajmljuje glas jednom od likova.

Glasove glavnim likovima u najnovijoj verziji porodice Adams dali su: Oskar Ajzak – Gomez, Šarliz Teron – Mortiša, Kloi Grejs Morec – Sreda, Fin Vulfhard – Pagsli, Nik Krol – Ujka Fester, Snup Dog – rođak It, Bet Midler – baka i Alison Dženi – Margo Nidler, komšinica iz Nju Džersija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here