Antić zove Ruse na “oproštajno”

0

Termin za prijateljski meč između Srbije i Rusije bio bi 5. jun, ali još uvek se čeka definitivan odgovor ruskog fudbalskog saveza.

 

"Ruska Federacija je upoznata sa našom ponudom, ali zbog praznika ništa još nije definisano. Verujem da bi Rusija bila pravi protivnik za spektakl, jer to će biti više od igre, više od fudbala. Želimo da se atmosfera bliskosti uspostavljena između navijača i reprezentacije održi i pred naš put za Južnu Afriku. Ta pozitivna energija trebaće nam i te kako na Mondijalu", rekao je Antić, a objavio "Blic".

 

U slučaju da se izjalovi opcija za pripremnu utakmicu sa Hidinkovim izabranicima, "orlovi" će pokušati zakazati meč sa reprezentacijom Obale Slonovače. Ovu selekciju koja trenutno igra na Kupu Afrike, predvodi iskusni Vahid Halihodžić, a Drogba i momci bi bili idealna "zamena" za Ganu.

 

"Agencija ‘Sport 5’ nam nudi susret sa Obalom Slonovače, koja je takođe vrlo kvalitetna, ali je druga na našoj listi prioriteta. Kažem, želimo vrhunskog rivala, a u čitav plan uključeno je i Ministarstvo sporta Srbije, s kojim FSS odlično sarađuje. U svakom slučaju, biće to lep ispraćaj, jer kroz tu utakmicu želimo da zahvalimo našem narodu za sjajnu podršku tokom kvalifikacija", zaključuje Antić.

 

Selektor se osvrnuo i na nedavnu izjavu nekadašnjeg selektora Australije Ferenca Aroka da se Srbija može pobediti, jer ima slabog golmana.

 

"Pročitao sam Arokovu izjavu, ali nema potrebe da je komentarišem, jer svako ima pravo na svoje viđenje. Ni njegovu, ni bilo čiju koja se bavi našom reprezentacijom. Valjda ih najbolje poznajemo moj štab i ja", dodao je Antić.

 

"Orlovi" već imaju zakazane pripremne mečeve sa reprezentacijom Alžira, Novim Zelandom i Poljskom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here