Pexels

Vaš horoskopski znak vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova. Astrolozi otkrivaju zašto nemate sreće u ljubavi.

Ovan

Ovan je definitivno znak sa velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu.

To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema sa opraštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner priznao da je pogrešio, vi i dalje podgrevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško da se obavežete jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate potrebu da povremeno odlazite i činiti stvari na svoj način.

To može biti neverovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pre nego što promenite svoj status odnosa.

Rak

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju da bude egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite da pobedite. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

Devica

Devica od svih znakova ima najmanje poverenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama partnera.

Svaka sumnja i ljubomora u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za osnovnim instinktima.

Vaga

Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju da odaberete partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate da ih korigujete i pretvorite u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate naučiti da odaberete kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija

Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolisati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima. Odbacite te navike. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strelac

Strelac je vrsta znaka koji jedan dan želi da ode na planinarenje, a sledeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno. Zbog visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba a vaš partner je introvert, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao vi.

Jarac

Jarci se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu da veruju svojim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora da pravi neke čarobne stvari kojima će kupiti vaše poverenje.

Poverenje se ne zarađuje. Nepoverenje se zarađuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija

Vodolije su pametne. Vi ste tip osobe koja uvek ima neku šalu u rukavu. Često može biti zabavno sa takvom osobom, ali morate da imate meru.

Imate tendenciju da se prepirete s ljudima, a to može jako brzo da ohladi vašeg partnera.

Ribe

Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju da budu mahnito emocionalni s vremena na vreme. Ali, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi da izlazite s nekim novim.

Morate naučiti da prebolevate bivše ljubavi i ostavite svoj prtljag za sobom pre nego što se povežete sa nekim novim. Ako još uvek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar, piše Krstarica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here