Ataše u novom ruhu

0

Razloga za slavlje imao je predsednik kluba Miško Korać koji je obeležio 49. rođendan, tako je orkestar Trio i violin ista Marko Nikolić iz Smedereva razveselio sviranjem predsednika i goste sve do sitnih sati.

– Svratili smo da se malo opustimo uz piće i muziku, i zaboravimo bar nakratko na svakodnevne obaveze, a i da vidimo nove prostorije, pošto smo čuli da su renovirane – kaže Nikola Burić, član Moto kluba Vukovi iz Frauenfelda.

– Posle dužeg vremena smo u novim prostorijama, a potrefilo se da je i moj rođendan, pa je bilo malo više muzike i veselja – kaže za "Vesti" Miško Korać, koji živi sa familijom u Usteru.

– Vikendom uvek svratim na piće ili na večeru sa društvom, večeras su to moji prijatelji fizioterapeuti, inače veoma poznati u Cirihu – kaže Dragan Gagi Jevtić, rodom iz Ćuprije, publici poznatiji kao estradni umetnik.
 

Maši kupljena proteza

Iz klupske kase i od članova, prijatelja i simpatizera ovog kluba sakupljeno je 7.000 franaka i kupljena je proteza desne ruke Maši Šekularac iz Berana.
Stiglo je i povratno pismo u kojem piše: -"Koliko znači vaša pomoć, vidi se na mom licu. Ogromno hvala što ste mi priuštili ono što sam oduvek želela. A posebno hvala predsedniku vašeg kluba čika Mišku Koraću i njegovoj ženi Senki, koji su sve ovo realizovali i koji su se u moje ime zahvalili vama."

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here