Instagram Printscreen

Jedna od najlepših atletičarki sveta, američka olimpijka Lolo Džons (38), šokirala je javnost priznanjem da nikada u životu nije vodila ljubav.

Džons je otkrila da je razlog to što želi nevina da uđe u brak.

– Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – izjavila je nedavno očajna Lolo.

View this post on Instagram

Balancing through life like…✔️

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Javno priznanje joj nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je otkrila da joj je zbog ove izjave sada još teže da pronađe dečka.

– To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: ‘OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu’ – iskrena je Džons.

Lolo je jedna od retkih sportiskinja koja je predstavljala Sjedinjene Američke države i na letnjim i na zimskim Olimpijskim igrama. Ona je u Pekingu i Londonu trčala na 100 metara s preponama, a u Sočiju je učestvovala u takmičenju u bobu.

View this post on Instagram

In season vs offseason. This summer I didn’t know if I would be able to run again as an athlete. I had a bad knee injury and food became my comfort. I wasn’t motivated to get fit for the Olympics I was motivated bc my depression was getting worst not better with food. My true happiness has always been running, so I wanted to get back to my free counseling sessions. I begin to run again. I sharpened up my diet. Started taking my vitamins and here we are a month and half later… But I’m pretty sure the second picture is going to be me after thanksgiving and I’m gonna have to start this process all over again ????‍♀️ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #runningmotivation #earnednotgiven #beforeandafter #fitjourney #workoutmotivation #strongissexy #iam1stphorm #legionofboom #nobull

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here