Selektor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Greg Popovič pohvalio je selekciju Australije rekavši kako su upravo oni jedni od favorita iz senke.

Australija i Sjedinjene Američke Države odigraće prijateljsku utakmicu u subotu na “Marvel Stadionu” i očekuje se poseda od otprilike 50.000 ljudi.

– Australija je veoma, veoma opasna. Oni su jedan od timova koji mogu da osvoje turnir. Ne kažem to tek tako ili zato što sam sada u Australiji, nego jer je to činjenica – rekao je Popovič.

Popovič je o “Kengurima” govorio veoma pohvalno.

– Oni su favoriti iz senke, da se tako izrazim. Već godinama su blizu velikog uspeha, veoma su gladni i veoma talentovani. Njihova fizička sprema i čvrstina nisu pod znakom pitanja i mislim da će biti u konkurenciji za titulu – rekao je dugogodišnji trener San Antonio Sparsa.

Australiju predvodi plejmejker Peti Mils, koji nastupa za San Antonio upravo pod patronatom Grega Popoviča, a njegova reprezentacija se nada da će u subptu prekinuti niz bez pobede nad Amerikom, koji traje od 1964. godine, a Amerikanci su slavili u svih 25 odigranih susreta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here