Photo/Michael Probst

Nekadašnji australijiski teniser Sem Grot, koji je tokom karijere stigao najviše do 53. mesta na ATP listi, često komentariše sve što Novak Đoković uradi ili kaže, a ovog puta je uvredio najboljeg tenisera sveta.

Grot je stao na stranu svog zemljaka Lejtona Hjuita, takođe teniskog penzionera, koji je kritikovao najavljene promene u Dejvis kupu i selidbu finalnog turnira u Abu Dabi.

– Mogu da vam kažem koji igrači će se pojaviti na događaju u Abu Dabiju. To su isti oni koji trenutno brane takmičenje jer su plaćeni za to, da podrže nešto što se zove Dejvis kup – rekao je Grot i dodao:

– Ovo nije Dejvis kup, ali pojaviće se igrači kao što je Novak Đoković, koji se oglasio opovrgavajući Lejtonove komentare – rekao je Australijanac, a preneo specijalizovani portal “Tennis head”.

Ovaj napad na Đokovića iz Australije dolazi samo dan pred okršaj četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana, koji se igra u Madridu u sredu od 16 časova.

Podsetimo, Novak Đoković još uvek nije potvrdio da li će učestvovati na Australijen openu u Melburnu i braniti šampionsku titulu na prvom Grend slemu u sledećoj sezoni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here