Bajaga uručuje regionalnu MTV nagradu

0

Ovogodišnja dodela MTV nagrada biće održana u "O2 vorld areni" koja se nalazi kod Brandenburške kapije, u blizini nekadašnjeg Berlinskog zida.
 

Bajaga će na ceremoniji "MTV Best Regional Akt" uručiti nagradu ženskom hrvatskom sastavu "Lolobriđida" (Lollobrigida) koji je pobedio u javnom glasanju publike na sajtu www.mtvema.com.

 

"Lolobriđida" je pobedila u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača (Best Regional Act), a "rivali" su joj bile grupe "Darkvud dab", "Dubioza kolektiv", "Elvis Džekson" i "Super Hiks".

"Lolobriđida" je i u konkurenciji za nagradu "Najbolji evropski izvođač" (Best European Act), sa 21 regionalnim pobednikom MTV kanala iz Evrope. Na osnovu glasanja na sajtu www.mtvema.com, za ovu nagradu će biti nominovano pet izvođača.

 

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv da učestvujem na dodeli MTV nagrada, a posebno mi je drago što ću uručiti nagradu sastavu "Lolobriđida", jer devojke za sviraju malo tvrđu muziku za ovo vreme. Nadam se da će im ova nagrada pomoći u daljoj karijeri", izjavio je Bajaga, kako se navodi u saopštenju MTV-ja.

 

Inače, Bajaga ove godine obeležava 25 godina od objavljivanja prvog solo albuma, "Pozitivna Geografija".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here