EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS
Džozef Bajden

Američki predsednik Džo Bajden potpisao je danas zakon o budžetu vredan 1.200 milijardi dolara, čime je obezbeđeno finansiranje Vlade SAD do septembra.

Iz Bele kuće je saopšteno da je Bajden potpisao zakon u svojoj kući u Vilmingtonu u saveznoj državi Delaver, prenosi AP.

Ranije danas, Senat američkog Kongresa usvojio zakon, čime je otklonjena pretnja od blokiranja rada vladinih agencija.

Lider demokratske većine u Senatu Čak Šumer rekao je da nije bilo lako postići dogovor o usvajanju budžeta, ali da se upornost isplatila.

Zakon je prethodno usvojio i Predstavnički dom.

3 COMMENTS

  1. Vrlo nerealno. Ali uvek se secati 1999 i nasih zrtava. Sa severa , juga, istoka i zapada – Srbija je okruzena Nato zemljama. Kao i zemljama Evropske Unije. Tu – na ovom portalu – javlja se Maki. Pa kad se Maki javi – realnost je bliza kad se procitanjegov komentar.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here