Bajern, Juventus, Barselona i Lajpcig ratuju za srpskog vunderkinda (VIDEO)

0
Printscreen: Youtube/ WorldOfFootballHD
Lazar Samardžić

Mladi ofanzivni vezista Herte Lazar Samardžić (18) zaludeo je fudbalske velikane poput Milana, Barselone, Juventusa, Benfike, Mančester Sitija…

Nemački omladinski reprezentativac srpskih korena debitovao je za prvi tim prošle sezone, ali je pažnju na sebe privukao dobrim igrama u omladinskmoj ligi, gde je na 16 utakmica dao 14 golova i upisao devet asistencija.

Italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio objavio je ovog popodneva da je vođstvo u trci za ovim očito veoma talentovanim momkom preuzeo RB Lajpcig.

Polufinalista Lige šampiona je poznat kao klub koji voli da forsira mlade igrače i da ima rano daje šansu, a dobro je poznato i koliko je za tako mladog igrača važno da napravi pravi izbor kluba.

Di Marcio podseća da je Juve u julu nekoliko nedelja skautirao Samardžića, kako i da Barsa nije odustala od namere da ga dovede u La Masiju, a posebno podvlači da na čitavu stvar iz prikrajka motri Bajern iz Minhena koji je ovog leta već pokupio sve najbolje od omladinaca što vredi u Nemačkoj.

S druge strane, menadžeri Samardžića nisu u dobrim odnosima sa čelnicima Herte otkako su zatražili transfer zbog manjka minutaže (odigrao svega 32 minuta u Bundesligi prošle sezone), pa se nagađa da će ga berlinski klub prodati ove jeseni.

Momak koga najčešće porede sa Hamesom Rodrigezom trenutno je procenjen na 1,5 milion evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here