Tanjug/AP
Margo Robi kao Barbi

Uz pomoć svog stiliste Endrjua Mukamala, glumica Margo Robi je celog leta predstavljala film “Barbi” i svoju novu ulogu u kojoj je zablistala. Međutim, iako se o toj ulozi puno pričalo, nominacija za nagradu “Oskar” ipak je izostala.

Iako film ima veliki broj nominacija za prestižnu nagradu, ona kao glavna zvezda filma, ali i Greta Gervig kao rediteljka ostale su bez svog mesta u počasnoj trci.

I nakon što su društvene mreže svoje već “odludovale”, oglasila se i australijska glumica koja se poslednjih meseci kreativnim autfitima pretvorila u pravu lutkicu.

– Nema načina da budeš tužan kada znaš da si ovako blagoslovlen – rekla je Robi dodavši da je u ekstazi zbog osvojenih osam nominacija za film.

Ipak, pridružila se svojim kolegama Rajanu Goslingu i Americi Fereri u izražavanju nezadovoljstva zbog izostanka nominacije za rediteljku, prenosi tportal.

– Očito mislim da bi Greta trebalo da bude nominovana za rediteljku, jer ono što je napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu. Ali, bila je to neverovatna godina za sve filmove – rekla je glumica svesna velike konkurencije.

Film “Barbi” zaradio je više od milijardu dolara u bioskopima, a pokrenuo je brojne reakcije, čak više i od onog što je filmska ekipa mogla da sanja.

1 COMMENT

  1. Dakle, ovaj Hoilivud se skroz srozao! Kad pomislim, da film o dečjoj igrački bude nominovan za Oskara!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here